Wat doe jij tijdens de feestdagen?

13 oktober 2023 - Thermae 2000 redactie

Kies dit jaar voor ontspannen feestdagen. Bespaar een hoop voorbereiding, drukke supermarkten, een stressvolle planning en urenlang in de keuken. Thermae 2000 is 365 dagen per jaar geopend, dus óók tijdens de feestdagen. Dompel jezelf onder in een oase van rust, kom in de kerststemming en beleef Kerstmis en de jaarwisseling dit jaar meer ontspannen dan ooit!

Kom in de kerststemming in Valkenburg aan de Geul 

Een bezoek aan Kerststad Valkenburg aan de Geul is dé manier om in de kerststemming te komen. De pittoreske stad aan de voet van de Cauberg wordt halverwege november omgetoverd tot een gezellige Kerststad inclusief kerstmarkt en diverse activiteiten. Een must voor de kerstliefhebber! Combineer een ontspannen overnachting bovenop de Cauberg met een bezoek aan de kerstmarkt. Met onze Kerstmarkt hotelspecial geniet je naast een overnachting en twee dagen wellness óók van een heerlijke glühwein én ontvang je een ticket voor de Kerstmarkt in de Gemeentegrot (op loopafstand van ons wellnessresort). 

Boek snel jouw romantische en sfeervolle getaway in Zuid-Limburg om te ontspannen, in de kerststemming te komen én scoor alvast leuke kerstcadeaus voor onder de kerstboom. Het Kerstmarkt hotelarrangement is te boeken tussen 17 november en 30 december 2023 (m.u.v. 25 december).

 

Ontspannen Kerstmis in Zuid-Limburg

Zie je op tegen de feestdagen vanwege sociale verplichtingen, drukke supermarkten en urenlange voorbereiding in de keuken? Niet doen! Bij Thermae 2000 geniet je tijdens de Kerstdagen van offline ontspanning, alleen of met je geliefde. Blok je agenda en gun jezelf de meest ontspannen Kerstdagen ooit. Voor je het weet zit jij lekker in de sauna op Kerstavond, start jij eerste Kerstdag op met een duik in onze verwarmde thermale baden en mag je gewoon in je badjas genieten van een uitgebreid luxueus Kerstdiner. Klinkt goed, toch? 

Boek jouw ontspannen overnachting tijdens de Kerstdagen met ons speciale Kerstmis hotelarrangement, waarbij een luxueus 4-gangen diner met live muziek zit inbegrepen. Profiteer vóór 1 november van €50,- vroegboekkorting. 

 

Meest relaxte Oud & Nieuw bovenop de Cauberg

Sluit het jaar spetterend af en begin het nieuwe jaar op de meest ontspannen wijze ooit! Met ons Oud & nieuw hotelarrangement geniet je eerst van een culinair 4-gangen diner bij Restaurant Senses en beleef je een gezellige feestavond met DJ, waarbij hapjes en drankjes zijn inbegrepen. Ontwaak op 1 januari bovenop de Cauberg met een uitgebreid ontbijt en neem een nieuwjaarsduik in één van onze thermale baden. Tevens vindt er een nieuwjaarsopgieting plaats en geniet je van een warme chocomelk of glühwein. 

Wil jij graag Oud & Nieuw vieren in Valkenburg aan de Geul? Wacht niet te lang, want vóór 1 november profiteer je van €50,- vroegboekkorting. 


Terug