Handige tips voor een eerste wellness bezoek

7 augustus 2023 - Thermae 2000 redactie

Kom tot rust bij Thermae 2000

In deze blog vertellen voorzien we je van handige wellness tips, zodat jij goed voorbereid bovenaan de Cauberg verschijnt. Zo kun je volop genieten van je verblijf in Zuid-Limburg, en écht tot rust komen.

Eerste keer naar de wellness

Onze ervaren wellness redactie heeft enkele fijne tips op een rijtje gezet om jouw eerste wellness bezoek zo ontspannen mogelijk te maken:

  1. Bekijk allereerst onze handige inpaklijst om precies te weten wat je moet meenemen naar de wellness
  2. Zorg voor meerdere handdoeken. Je neemt altijd een grote handdoek mee de wellness in. Hier droog je je tussendoor aan af, en gebruik je om op te zitten in de sauna. Het is fijn als je in je kluisje nog een droge handdoek hebt om je aan het einde van je bezoek aan af te drogen. Uiteraard zijn er ook handdoeken te huur bij Thermae 2000.
  3. Doe je sieraden af voordat je de wellness in gaat. Vooral armbandjes en kettinkjes worden gloeiend heet in de sauna. Je bergt je sieraden veilig op in de kluisjes.
  4. Wil je graag een behandeling tijdens je wellness dag? Om zeker te zijn van een plekje in de salon, voeg je eenvoudig online vooraf al een gezichtsbehandeling, lichaamsbehandeling of massage toe aan je wellness bezoek. Bekijk hier ons behandelingen aanbod. Bedenk je je pas later? Dan kun je altijd terecht bij de infopost in de wellness.
  5. Ga je voor het eerst de sauna in? Ga voor de beste sauna ervaring en volg ons stappenplan saunagebruik- en routing. Je vindt het schema ook bij de douches in de sauna, zodat je tussendoor gemakkelijk kan kijken.
  6. Spannend om ongekleed de sauna in te gaan? Plan je bezoek dan op een badkleding dag (dinsdag) of tijdens een badkledingweekend. Bekijk hier het overzicht van geklede- en ongeklede dagen

Wellness voor beginners

Ben je op zoek naar meer tips voor jouw eerste wellness bezoek in Valkenburg aan de Geul? Lees hier meer over wellnes voor beginners.

Reserveer vooraf en bespaar tot wel €10,-

Maak vooraf online een reservering, bespaar tot wel €10,- op je dagentree t.o.v. de kassaprijs en krijg gegarandeerd toegang. Bovendien gaat het inchecken veel sneller als je bezoek bij ons vooraf bekend is, waardoor je sneller kan gaan genieten van de wellness.


Terug