Zwangerschapsbegeleiding

Thermae 2000 biedt een uniek concept voor zwangerschapsbegeleiding, waarbij fysiotherapie, diëtiek en ergotherapie samenwerken. Er is aandacht voor het verbeteren van de conditie en spierkracht, de juiste voeding, het optimaliseren van het gewicht en het goed uitvoeren van de dagelijkse activiteiten. Hierdoor krijgt uw medewerker een complete begeleiding, die helpt bij het optimaal doorlopen van de zwangerschap. 

Zwangerfit programma onderdelen

Uw medewerker kan bij Thermae 2000 terecht voor zwangerschapsaquafitness. Voordat zij start wordt er een intake gedaan door een van de therapeuten van het team.

Tijdens zwangerschapsfysiotherapie wordt onder andere aandacht besteed aan de rug, het bekken, de ademhaling en ontspanning.

Aanstaande ouders krijgen praktische voedingsadviezen op maat, zodat moeder en kind tijdens de zwangerschap niets tekort komen.

De ergotherapeut kan samen met uw medewerker door middel van een activiteitenweger in kaart brengen welke activiteiten gedurende de dag ook echt noodzakelijk zijn. Haar partner wordt hier ook bij betrokken.

Ik wil graag meer informatie

Meer info

Abonnementen Zwangerschapsaquafitness bij Thermae 2000


Om gebruik te maken van de Aquafitness, bieden wij abonnementen aan waarbij uw medewerker 1 keer per week een les kan volgen. De abonnementsprijzen zijn per maand en incl. 2 uur gratis toegang tot de wellness faciliteiten van Thermae 2000 aansluitend aan de les. 

1 keer per week Zwangerfit

€ 57,- per maand per medewerker

Les vindt plaats op vaste tijdstippen

Maandag

Van 18.15 - 19.00 uur

Toegang tot wellness faciliteiten Thermae 2000


Aansluitend aan de les heeft uw medewerker toegang tot de wellness faciliteiten. De toegang van in totaal 3 uur start op het moment van incheck. Uiteraard mag uw medewerker langer verblijven, de meerprijs is dan €15,- per persoon voor een hele dag.

Ik wil mijn medewerker aanmelden!

Direct inschrijven