Zakelijk

Lunchen of dineren

Een bijzondere locatie in het groen

Welk doel uw zakenlunch of –diner ook heeft, ons doel is ervoor te zorgen dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt en u in een prettige sfeer uw bespreking kunt voeren.

Wanneer uw zakelijke relaties fêteert, dan is Restaurant Pure de juiste plek voor een succesvol en gezellig diner. Heeft u een groot aantal gasten en prefereert u privacy, dan biedt Restaurant Pure de juiste ambiance voor gezelschappen van 10 tot 100 personen.

Terras met een uitzicht

Zodra de weersomstandigheden het toelaten, serveren wij de lunch of diner op het terras van Restaurant Pure. Vanuit het terras kijkt u prachtig uit over de Limburgse heuvels. Kortom, een bijzondere plek voor een zakelijke meeting. Indien uw agenda geen uitgebreide lunch of diner toestaat, vernemen wij dat graag bij het maken van de reservering. Wij zorgen er dan voor dat uw lunch of diner versneld geserveerd wordt.

Onder één van de piramides van Thermae 2000 bevindt zich Restaurant Pure onder leiding van chef Reshma Simons. Op de top van de Cauberg geniet u letterlijk van haute cuisine, op grote hoogte kijkt u prachtig uit over het Limburgse Heuvelland terwijl kleurrijke culinaire gerechten worden geserveerd.