De ervaring van anderen
review-photo
Yoga en Wellness is de ideale combinatie om helemaal tot rust te komen.
Esther, 31 jaar (5/5)

Stap in de wereld van Yoga en Wellness en ervaar hoe fysieke en mentale ontspanning samenkomen met dit unieke programma waarin Thermae 2000 en Yogaplace hun krachten bundelen.

In dit 5-weken introductieprogramma krijg je wekelijks een EasyFlow Yogales van één van de docenten van Yogaplace, welke voor ieder niveau toegankelijk is. Bij yoga werk je aan flexibiliteit, mobiliteit, kracht en lichaamsbewustzijn, maar daarnaast ook aan rust, ontspanning en kalmte. Tijdens de les worden de basisprincipes van Yoga toegelicht. Denk hierbij aan:

  • Functie van de ademhaling
  • Veilig en bewust bewegen
  • Effecten op fysiek en mentaal niveau
  • Innerlijke focus

Na dit 5-weken programma:

  • Bruis je van energie en vitaliteit
  • Heb je een goed beeld van wat yoga is
  • Ervaar je hoe yoga zorgt voor vitaliteit op fysiek en mentaal niveau
  • Voel je rust en ontspanning in connectie met jouw ademhaling
  • Heb je de optie om yogalessen te blijven volgen op wekelijkse basis
  • Heb je de voordelen van de wellness ervaren

Aansluitend aan de yogales mag je 2 uur gebruik maken van de wellnessfaciliteiten bij Thermae 2000 om nog extra te genieten van het ontspannen en vitale gevoel. Eventuele extra gemaakte kosten, zoals parkeer kosten of horeca gebruik in onze wellness, zijn niet inbegrepen in deze prijs.

Heeft u een vraag over uw bezoek? We hebben enkele veel gestelde vragen alvast voor u beantwoord

 

Interesse? Vanaf 12 april start er weer een nieuwe 5-weken programma! Gelieve bij het aanmelden achter uw naam "Body & Mind" in te vullen.

De eerstvolgende groep start op woensdag 12 april, wekelijks tussen 18:30-19:45 uur. 

Woensdag 12 april 18:30 - 19:45
Woensdag 19 april 18:30 - 19:45
Woensdag 26 april 18:30 - 19:45
Woensdag 3 mei 18:30 - 19:45
Woensdag 10 mei 18:30 - 19:45

 

Het 5-weekse introductieprogramma Yoga - Body & Mind is een unieke samenwerking tussen Yogaplace en Thermae 2000.

 

        

 

Felle zon tijdens zonsopgang bij het buitenbad. Groep neemt yogapositie aan tijdens groepsles yoga bij Thermae 2000. Man in Yoga positie in de punt van de wellness piramide. Yogaruimte in piramide bij Thermae 2000 met schuin dak en veel ramen.
white_arrow
white_arrow
Lees onze blogs..

Thermae 2000 en Yogaplace slaan handen ineen

Blog - 2 september 2021

Mentale ontspanning is een steeds belangrijker onderdeel in de wellness piramide van Thermae 2000. Daarom gaat Thermae 2000 een intensieve samenwerking aan met Yogaplace. Per september opent Yogaplace haar derde offline locatie op de top van de Cauberg. Een unieke samenwerking om lichaam en geest in balans te brengen.

Lees meer

WELL-CAST de podcast, tips om thuis te ontspannen

Blog - 2 februari 2021

Meer dan ooit zitten we met z’n alle thuis. Toch proberen we allen om gezond te blijven. Daar dragen wij, ondanks het tijdelijk sluiten van onze wellness deuren, graag een steentje aan bij. Daarom brengt Thermae 2000 een stukje wellness en vitaliteit naar jou. Luister vanaf nu op Spotify en YouTube naar WELL-CAST, de podcast van Thermae 2000 over wellness, well-being, gezondheid en vitaliteit. 

Lees meer

Yoga als levenslange fix

Blog - 23 augustus 2021

Steeds meer mensen weten de weg naar de yogaschool te vinden. Eén keer per week een les volgen is voor velen namelijk een quick fix om hun verder overvolle leven te compenseren. Maar wat als blijkt dat je geen quick fix, maar een levenslange fix nodig hebt? Wat die fix nou precies is en hoe je zelf al de eerste paar stappen kunt zetten, lees je in deze blog.

Lees meer