Wijnbad cadeaubon verzilveren


Wat leuk dat u een wijnbad cadeaubon van Thermae 2000 heeft ontvangen. Bij de behandeling zit inbegrepen:

  • Wijnbad behandeling voor twee personen
  • Twee glazen wijn van wijndomein St. Martinus én een borrelplankje

Let op: Enkel te gebruiken in combinatie met een entree van Thermae 2000. De entree is niet inbegrepen in deze cadeaubon. 

Kalender
Raadpleeg onze kalender voor de verdeling van onze badkledingdagen en -weekenden, naaktdagen en -weekenden, en mixdagen en -weekenden. In de kalender vindt u ook onze thema's terug.

Voorwaarden

  • Vul onderstaand formulier volledig in om uw aanvraag te verzenden
  • Een aanvraag voor een behandeling dient minimaal 48 uur vooraf bij ons bekend te zijn
  • Houd er rekening mee dat aanvragen enkel op werkdagen in behandeling worden genomen

 

 

Meer over de wijnbaden bij Thermae 2000

Je letterlijk onderdompelen in wijn, dat klinkt te mooi om waar te zijn. Bij Thermae 2000 is het vanaf 20 april mogelijk. Met een glas wijn in de hand genieten van het Limburgse heuvelland, terwijl je helemaal tot rust komt. Een bijzondere samenwerking tussen Wijndomein St. Martinus en Thermae 2000 voor een unieke wellness beleving.

Duurzaam en gezond
Duurzaam? Ja! De baden worden gevuld met wijnpulp van de Monarch druif, die overblijft na het persen. En dat is niet alleen duurzaam, maar ook nog eens gezond! De wijnpulp van de blauwe druif bevat namelijk restanten van resveratrol, een krachtig antioxidant dat de huid beschermt tegen vervuiling en de negatieve gevolgen van UV-straling. Daarnaast werkt dat stofje huid-verstevigend en rimpel-verminderend. Een win-win dus! 

Meer lezen over de wijnbaden