Shopping Cart Pixel
Menu

In het solarium van Thermae 2000 heeft u de keuze uit diverse zonnebanken en Sun Showers. Het gebruik van de zonnebank maakt vitamine D en endorfine aan en daar worden we vrolijk van. Het zorgt er ook voor dat u een mooi egaal bruine huid krijgt. De warmte van de zonnebank geeft uw lichaam een goede doorbloeding en dit is goed voor zowel de spieren als de huid.

In het solarium heeft u de keuze uit verschillende zonnebanken. Bij een zonnebank heeft u aan de boven- en onderkant een glasplaat met uv-lampen waardoor u zowel aan de voor- als achterkant egaal bruin wordt. De kosten voor de zonnebank bedragen € 5,- voor 10 minuten.

Bij de sun showers krijgt u in 11 minuten letterlijk een heerlijk warme zonnedouche: maar liefst 48 snelbruinlampen geven u een gezonde tint en een uitgerust gevoel. De kosten voor het gebruik van de sun shower bedraagt € 9,50 voor 11 minuten.

Voor het gebruik van het solarium hoeft u niet vooraf te reserveren. Als gast van Thermae 2000 kunt u het gebruik op uw polsbandje scannen. 

Laat uw lichaam van top tot teen masseren door deze waterjets. Deze massage kunt u beleven zonder u om te kleden of nat te worden! De waterdruk en pulserings frequentie kan handmatig worden aangepast. Een flinterdun en waterdicht doek scheidt uw lichaam en de waterjets zodat u helemaal droog blijft. Een sessie in de Hydrojet bed kost €12.50 p.p.

Pure ontspanning op de top van de Cauberg

met onze speciaal geselecteerde aanbiedingen

After work culinair arrangement

vanaf €37,50 p.p.

Pantai Luar massage

vanaf p.p.

Bamboe massage

vanaf €64,50 p.p.

Refining Serum 30ml

vanaf €22,95 p.p.

After work culinair arrangement

vanaf €37,50 p.p.

Pantai Luar massage

vanaf p.p.

Bamboe massage

vanaf €64,50 p.p.

Refining Serum 30ml

vanaf €22,95 p.p.

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Boek nu
Meer