Leefstijl begeleiding

Een gezonde leefstijl, tips en begeleiding in ontspannen sfeer

Na een dag ontspannen in het heilzame water van Thermae 2000, is het tijd om ook thuis lief te zijn voor uw lichaam. Onze gewichtsconsulenten geven advies in een gezonde levensstijl en in alle aspecten die daarbij horen.

Oorspronkelijk kuuroord: voorkomen is beter dan genezen

In 1989 werd Thermae 2000 door twee fysiotherapeuten opgericht als kuuroord. Zij ontdekten vroeger al de heilzame werking van thermaal water. Het kuuroord ligt in een zuurstofrijke omgeving, met het pittoreske Valkenburg aan de Geul als decor. De architectuur van de wellness piramide heeft een energieke werking op lichaam en geest. 

Begeleiding door erkende leefstijlcoaches

Onder begeleiding van een leefstijlcoach (tevens erkend gewichtsconsulent), ontvangt u leefstijladvies en gaat u aan de slag met het verbeteren van uw algehele leefstijl. Dit onder zeer gunstige voorwaarden van de zorgverzekeraar, die onze leefstijlprogramma's vaak gedeeltelijk of volledig vergoedt.

Voor meer informatie over leefstijlbegeleiding of de kuren, kunt u contact opnemen met een van onze gewichtsconsulenten & lifestyle coaches door middel van dit contactformulier. Zij informeren u graag over de mogelijkheden.