Shopping Cart Pixel
Menu

Leefstijl begeleiding

Een gezonde leefstijl, tips en begeleiding in ontspannen sfeer

Na een dag ontspannen in het heilzame water van Thermae 2000, is het tijd om ook thuis lief te zijn voor uw lichaam. Onze gewichtsconsulenten geven advies in een gezonde levensstijl en in alle aspecten die daarbij horen.

Oorspronkelijk kuuroord: voorkomen is beter dan genezen

In 1989 werd Thermae 2000 door twee fysiotherapeuten opgericht als kuuroord. Zij ontdekten vroeger al de heilzame werking van thermaal water. Het kuuroord ligt in een zuurstofrijke omgeving, met het pittoreske Valkenburg aan de Geul als decor. De architectuur van de wellness piramide heeft een energieke werking op lichaam en geest. 

Begeleiding door erkende leefstijlcoaches

Onder begeleiding van een leefstijlcoach (tevens erkend gewichtsconsulent), ontvangt u leefstijladvies en gaat u aan de slag met het verbeteren van uw algehele leefstijl. Dit onder zeer gunstige voorwaarden van de zorgverzekeraar, die onze leefstijlprogramma's vaak gedeeltelijk of volledig vergoedt.

Probeer onze 3-dgs Ontspan & Relax kuur!

Bij Thermae 2000 bieden we een meerdaags kuurprogramma, volledig onder persoonlijke begeleiding van een leefstijlcoach. De kuren zijn gericht op uw persoonlijke behoefte. Lees hier meer over de 3-dgs gezond & relax groepskuur.

Voor meer informatie over leefstijlbegeleiding of de kuren, kunt u contact opnemen met een van onze gewichtsconsulenten & lifestyle coaches door middel van dit contactformulier. Zij informeren u graag over de mogelijkheden.

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Boek nu
Meer