Badkleding of ongekleed

Wellness weekend met badkleding

Eerste volle weekend van de maand is badkledingweekend

Wilt u voor de eerste keer een sauna bezoeken, maar ligt de drempel nog net te hoog? Of vindt u het prettig om uw badkleding aan te laten tijdens een saunabezoek? Maak op een ontspannen manier kennis met Thermae 2000 en geniet van een wellness weekend met badkleding. Bij traditioneel gebruik van de sauna wordt bij voorkeur badkleding achterwege gelaten. Echter, bij Thermae 2000 is het mogelijk om op speciale dagen badkleding te dragen. Elk eerste volle weekend van de maand is het badkledingweekend. Tijdens een badkledingweekend is het verplicht om het gehele weekend in alle wellnessfaciliteiten badkleding te dragen.

Badkledingdag

Naast onze wellness weekenden met badkleding zijn er ook nog door het gehele jaar heen dagen waarop het is toegestaan om badkleding te dragen. Elke dinsdag kunt u bij ons terecht voor een wellnessdag met badkleding. 

  • Badkledingdag: Sauna- en badenlandschap alleen met badkleding toegankelijk
  • Mix dag: Saunalandschap zonder badkleding, badenlandschap met badkleding
  • Naaktdag: Sauna- en badenlandschap alleen zonder badkleding toegankelijk 

Wellness faciliteiten

Tijdens een wellness weekend met badkleding kunt u genieten van de vele wellness faciliteiten die Thermae 2000 rijk is. Wat te denken van de vele sauna’s zoals onze Tuli sauna of Eucalyptus sauna. Bekijk hier een volledig overzicht van de sauna’s van Thermae 2000. Daarnaast vindt u bij ons ook nog verschillende baden, whirlpools, solarium, een relaxbioscoop en hydromassage bedden.