Badkleding en ongeklede dagen

Badkledingweekend

Ieder eerste volledige weekend van de maand is het badkledingweekend

Wilt u voor het eerst een sauna bezoeken, maar is de drempel te hoog? Of wilt u uw zwemkleding aanhouden tijdens een bezoek aan de sauna? Leer Thermae 2000 op een ontspannen manier kennen en geniet van een wellnessweekend met zwemkleding. Bij traditioneel gebruik van de sauna heeft het de voorkeur om geen zwemkleding te dragen. Bij Thermae 2000 is het echter mogelijk om op speciale dagen zwemkleding te dragen. Elk eerste volledige weekend van de maand is het badkledingweekend. Tijdens een zwemweekend is het dragen van zwemkleding verplicht in alle wellnessfaciliteiten gedurende het hele weekend.

Extra badkledingweekenden

In juli en augustus zijn er twee extra badkleding weekenden. Namelijk het weekend van 15 en 16 juli en het weekend van 19 en 20 augustus. Bekijk hier het overzicht van badkleding- en ongeklede dagen.

Dag van de zwemkleding

Naast onze badkledingweekenden zijn er het hele jaar door ook dagen waarop zwemkleding is toegestaan. Elke dinsdag kunt u bij ons terecht voor een wellnessdag met zwemkleding. 

  • Zwemkledingdag: Sauna en badzone alleen toegankelijk met zwemkleding
  • Mixdag: saunagedeelte zonder badkleding, badgedeelte met badkleding
  • Naaktdag: Sauna en badzone alleen toegankelijk zonder zwemkleding 

Wellnessfaciliteiten

Tijdens een badkledingweekend kunt u genieten van de vele wellnessfaciliteiten die Thermae 2000 te bieden heeft. Wat bijvoorbeeld een van de vele sauna's zoals onze Tuli sauna of eucalyptus sauna. Klik hier voor een compleet overzicht van de Thermae 2000 sauna's, inclusief diverse baden, whirlpools, solarium, een ontspanningsbioscoop en hydromassagebedden.