Terug

TIJDELIJKE SKINCARE DEAL - Skincare relax arrangement

Vanaf 3 maart schoonheidssalon Thermae 2000 geopend

Vanaf 3 maart mogen onze schoonheidsspecialisten en masseurs u weer in de watten leggen. We hebben daarom vier mooie combi pakketten met een behandeling of massage bij Thermae 2000 samengesteld. Hoe werkt het? Elk pakket is online te reserveren, u kiest een datum, het aantal personen waarmee u wenst te komen en geeft aan binnen welke tijdsblokken dat kan. Na uw reservering nemen we contact met u op om de afspraak (het exacte tijdstip) definitief te maken. Overige inbegrepen onderdelen van het pakket (zoals producten voor thuis of een entree voor een later moment), ontvangt u bij de receptie van Thermae 2000. Hier meldt u zich op het afgesproken tijdstip. We kijken er naar uit u weer te mogen verzorgen en verwennen met een ontspannen behandeling of massage. 

Boek hier ⇒ Skincare relax arrangement voor €99,- 
met de volgende drie onderdelen:

  1. Thermae For Me gezichtsbehandeling
    De 50 minuten Thermae For Me gezichtsbehandeling is gericht op het verfijnen en versterken van de huid en ontspanning. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van de topproducten uit onze eigen productlijn, verrijkt met thermaal water. Tijdens de behandeling wordt uw huid gereinigd met een dieptereiniging en gevoed met een aloë vera masker, serums, eye crème en een dag crème. Ook worden onzuiverheden verwijderd, uw wenkbrauwen geëpileerd en sluit u de behandeling af met een ontspannende gezichts-en decolleté massage.
  2. Beauty producten van Thermae For Me voor uw eigen HOME SPA 
    Ervaar ook thuis het luxe gevoel van een gezichtsbehandeling met de Thermae For Me Refining serum en de Firming defying crème. De producten van onze bijzondere verzorgingslijn Thermae For Me zijn verrijkt met thermaal water uit eigen bron en hebben een anti-aging werking.
  3. Spa tegoed (4 uur) voor later
    Natuurlijk ontvangen we u binnenkort graag weer bij Thermae 2000 voor een ontspannen wellnessdag. Vandaar ontvangt u in dit ontspannende arrangement ook een 4 uur wellness tegoed. Zodra de deuren van ons wellness centrum weer openen kunt u deze verzilveren en genieten van onze thermale baden, sauna’s en rustruimtes. Deze entree dient u online te reserveren en is geldig t/m 31 december 2021.

Voor vragen, kunt u ons telefonisch, via Whatsapp en e-mail bereiken. Bekijk onze contactpagina voor alle mogelijkheden.