Terug

TIJDELIJKE BEAUTY DEAL Skincare Boost Pakket

Vanaf 3 maart gaat schoonheidssalon Thermae 2000 weer open                                                             

Vanaf 3 maart kunt u zich weer laten verwennen door onze schoonheidsspecialistes en masseurs. Daarom hebben wij vier heerlijke combinatiearrangementen samengesteld met een behandeling of massage bij Thermae 2000. Hoe werkt het? Elk arrangement kunt u online reserveren, u kiest een datum, het aantal personen waarmee u wilt komen en geeft de tijdsblokken aan. Na uw reservering nemen wij contact met u op om de datum (het exacte tijdstip) definitief te maken. Andere elementen van het arrangement (zoals producten voor thuis of een toegangsticket voor een latere datum) kunt u bij de receptie van Thermae 2000 verkrijgen. Gelieve in te checken op het afgesproken tijdstip. Wij kijken ernaar uit u weer van dienst te zijn en u te verwennen met een ontspannende behandeling of massage. 

Boek hier ⇒ Skincare Boost pakket voor 99 €. 
met de volgende drie punten::

  1. Luxueuze lichaamspeeling 
    De 50 minuten durende scrubbehandeling met lavendel-zeezout scrubt niet alleen het lichaam, maar ontspant ook en stimuleert de bloedsomloop. Het lichaam wordt gescrubd met een mengsel van lavendel en zeezout terwijl u op een warm kwartszandbed ligt. Geniet vervolgens van een drukpuntmassage van het gezicht en de hoofdhuid om uw behandeling in complete zen af te sluiten. 
  2. Twee Thermae For Me lichaamsproducten voor thuisgebruik
    Ervaar daarna de luxueuze sensatie van een scrubbehandeling voor thuis met Thermae For Exfoliating Cream en hydrateer uw huid met Thermae For Me Body Milk. De producten in onze speciale Thermae For Me huidverzorgingslijn zijn verrijkt met thermaal water uit onze eigen bronnen, waardoor ze een helende werking hebben.
  3. Spategoed (4 uur) voor later 
    Natuurlijk verwelkomen we u graag snel terug in Thermae 2000 voor een ontspannende spadag. Daarom ontvangt u bij dit arrangement een wellness tegoed van 4 uur. Zodra de deuren van ons wellnesscentrum weer open zijn, kunt u dit verzilveren en genieten van onze thermale baden, sauna's en ontspanningsruimtes. Dit tegoed moet online worden geboekt en is geldig tot 31 december 2021.

Als u vragen heeft, kunt u ons bereiken via telefoon, whatsapp en e-mail. Kijk op onze contact pagina voor alle mogelijkheden.