Terug

Romantisch duo arrangement

Het romantische duo arrangement staat helemaal in het teken van even ontsnappen aan de dagelijkse sleur en genieten met z'n tweetjes. Leg jouw partner in de watten met een compleet verzorgde wellnessdag bovenop de Cauberg. Relax in de thermale baden en whirlpools, praat even helemaal bij tijdens een heerlijk 2-gangen diner en maak je dag compleet met een romantische duo lichaamspakking. 

Romantisch duo arrangement

  • Toegang tot wellnesscentrum met baden en saunalandschap (kies uw tijdvak in de reservering)
  • Zomerse coconut & mango duo lichaamspakking
    • Tip: upgrade naar de luxe duo verwennerij behandeling voor €50,- extra 
  • Hapje in de loungebar om te borrelen
  • 2-gangen diner in restaurant Senses
  • Relaxen op de massagestoel of in het solarium
  • Gratis deelname aan belevenissenprogramma met (NIEUW!) floaten, klankschaalmeditatie en audio mindfulness sessie

Coconut & mango pakking

Wist je dat mango’s niet alleen heel erg lekker, maar ook super gezond zijn? Ze bevatten van alle fruitsoorten het hoogste gehalte vitamine A, krachtige antioxidanten en mango's bevatten veel tryptofaan, de voorloper van het "geluk-hormoon" serotonine. Daarnaast zorgt mango ervoor dat verstopte poriën in de huid zich openen. Je hele huid is ontzettend gebaat bij mango en maakt dat deze er zachter en glanzend uit gaat zien.

Naast de mango zit ook de kokos boordevol antioxidanten en mineralen, waaronder ijzer en magnesium. Deze mineralen zorgen dat je lichaam goed zuurstof kan opnemen en je weerstand wordt verhoogd. Wat ons betreft het perfecte ingrediënt voor een zomerse lichaamspakking! 

Badkleding- en ongeklede dagen

Iedere dinsdag badkledingdag, iedere donderdag ongeklede dag en ieder eerste volle weekend van de maand vanaf vrijdag 17.00 uur badkledingweekend. Bekijk de kalender met badkleding- en ongeklede dagen in 2021.

Neem contact met ons op via dit contactformulier voor vragen, opmerkingen en suggesties. Wij geven u zo spoedig mogelijk antwoord.