Terug

TIJDELIJKE MASSAGE DEAL - Ontstress arrangement

Vanaf 3 maart Thermae 2000 geopend voor massages 

Vanaf 3 maart mogen onze schoonheidsspecialisten en masseurs u weer in de watten leggen. We hebben daarom vier mooie combi pakketten met een behandeling of massage bij Thermae 2000 samengesteld. Hoe werkt het? Elk pakket is online te reserveren, u kiest een datum, het aantal personen waarmee u wenst te komen en geeft aan binnen welke tijdsblokken dat kan. Na uw reservering nemen we contact met u op om de afspraak (het exacte tijdstip) definitief te maken. Overige inbegrepen onderdelen van het pakket (zoals producten voor thuis of een entree voor een later moment), ontvangt u bij de receptie van Thermae 2000. Hier meldt u zich op het afgesproken tijdstip. We kijken er naar uit u weer te mogen verzorgen en verwennen met een ontspannen behandeling of massage. 

Boek hier ⇒ Skincare relax arrangement voor €52,50
met de volgende onderdelen:

 1. Wellnesswandeling 
  Gun uzelf een moment zonder scherm en geniet even helemaal #offline. Aan de hand van een foto wandeling loopt u +/- 4 of 6 km door het Heuvelland met start- en eindpunt Thermae 2000. Geniet onderweg van een vitaliteitspakketje met o.a. smoothie en mueslireep en ontvang na afloop een goodiebag.
 2. Keuze uit uw favoriete 25 minuten behandeling:

  Wellness massage
  Geniet van een wellness massage om uw vastzittende spieren los te maken. De spieren worden los gemasseerd voor een betere doorbloeding en stofwisseling. Dit zorgt tevens voor een verbeterde conditie van de spieren, terwijl u helemaal tot rust komt. U kunt hierin kiezen voor een ontspannende of stimulerende massage.

  Shiatsu massage
  De Shiatsu massage is een Japanse vitaliserende en kalmerende drukpuntmassage met een verlichtende werking  bij stress-, spier- en gewrichtsklachten aan nek, rug, schouders en ledematen. De massage bestaat uit het geven van druk, met behulp van duimen, vingers en handpalmen, op het lichaam. Onze professionele masseurs werken op een traditionele Japanse matras van katoen die op de grond ligt.

  Gezichtsbehandeling
  De Thermae For Me gezichtsbehandeling is gericht op het verfijnen en versterken van de huid. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van de topproducten uit onze eigen productlijn verrijkt met thermaal water. Uw huid wordt tijdens de behandeling gereinigd middels een dieptereining met een enzyme peeling en gevoed met serums, eye crème en een dag crème. De behandeling wordt afgesloten met een ontspannende gelaatsmassage.

Voor vragen, kunt u ons telefonisch, via Whatsapp en e-mail bereiken. Bekijk onze contactpagina voor alle mogelijkheden