Terug

Luxe zomerspecial

Op zoek naar het ultieme zomer gevoel? Kom een dag helemaal afschakelen bovenop de Cauberg, midden in het Limburgse Heuvelland. Laat uzelf deze zomermaanden in de watten leggen met het zomerarrangement. 

Inhoud luxe zomer special 

  • Max 7 uur toegang tot wellnesscentrum met baden en saunalandschap (kies uw tijdvak in de reservering)
  • Deelname aan belevenissenprogramma met (NIEUW!) floaten, klankschaalmeditatie en audio mindfulness sessie
  • Ontspannen met een 50 minuten coconut & mango lichaamspakking
  • Drankje uit de Foodruck - lekker op de ligweide of op het dakterras 
  • Thermae For Me bodymilk voor thuis
  • Luxe Thermae 2000 shopper om al uw wellness artikelen in mee te nemen

Coconut & mango pakking

Wist u dat mango’s niet alleen heel erg lekker, maar ook super gezond zijn? Ze bevatten van alle fruitsoorten het hoogste gehalte vitamine A, krachtige antioxidanten en mango's bevatten veel tryptofaan, de voorloper van het "geluk-hormoon" serotonine. Daarnaast zorgt mango ervoor dat verstopte poriën in de huid zich openen. Uw huid is ontzettend gebaat bij mango en maakt dat deze er zachter en glanzend uit gaat zien.

Naast de mango zit ook de kokos boordevol antioxidanten en mineralen, waaronder ijzer en magnesium. Deze mineralen zorgen dat uw lichaam goed zuurstof kan opnemen en uw weerstand wordt verhoogd. Wat ons betreft het perfecte ingrediënt voor een zomerse lichaamspakking! 

Badkleding- en ongeklede dagen

Iedere dinsdag badkledingdag, iedere donderdag ongeklede dag en ieder eerste volle weekend van de maand vanaf vrijdag 17.00 uur badkledingweekend. Bekijk de kalender met badkleding- en ongeklede dagen in 2021.

Neem contact met ons op via dit contactformulier voor vragen, opmerkingen en suggesties. Wij geven u zo spoedig mogelijk antwoord.