Terug

Luxe ontspanning pakket

Vanaf 21 januari mogen onze schoonheidsspecialisten en masseurs u weer in de watten leggen. We kijken ernaar uit u weer te mogen verzorgen en verwennen met een ontspannen behandeling of massage.

Hoe werkt het?

Elk pakket is online te reserveren, u kiest een datum, het aantal personen waarmee u wenst te komen en geeft aan binnen welke tijdsblokken dat kan. Na uw reservering nemen we contact met u op om de afspraak (het exacte tijdstip) definitief te maken. Overige inbegrepen onderdelen van het pakket (zoals producten voor thuis of een entree voor een later moment), ontvangt u bij de receptie van Thermae 2000. Hier meldt u zich op het afgesproken tijdstip. 

Inhoud Luxe ontspannings arrangement:

Keuze uit één van onze luxe behandelingen en massages:

  • Massage van hoofd tot teen 

Bij deze massage van top tot teen geniet u van een ontspannende lotusmassage (met aromatische oliën), een hoofd/gezichtsmassage en ook een heerlijke voetmassage. De perfecte combinatie om 75 minuten lang volledig te ontspannen. 

  • Thermae For Me Anti-Stress behandeling 

Bij deze anti-stress lichaamsbehandeling wordt uw rug eerst behandeld met een scrub, een zachte zeepschuimwassing en een ontspannende korte massage met olie. Hierna krijgt u een gezichtsbehandeling die wordt afgestemd op uw type huid. De behandeling bestaat uit een reiniging, peeling, epileren, dieptereiniging en gezichts- en decolleté massage en een masker. De gezichtsbehandeling eindigt met een dagverzorging en een heerlijke hoofdhuidmassage. Tevens worden uw handen verzorgd met een serum en een crème.

  • Thermae For Me Anti-Aging behandeling 

Deze anti-aging behandeling is een echte boost voor de huid. De behandeling bestaat uit dieptereiniging, peeling, epileren, evt. harsen, een gelaatsmassage met serums die hoge concentratie werkstoffen bevatten en een anti-aging gelmasker. Tijdens het inwerken van het masker worden uw handen gemasseerd met een voedende crème. De behandeling wordt vervolgens beëindigd met een dagverzorging.

Wellnesstoegang (dag van 4 uur) voor een later moment

In dit arrangement ontvangt u 4 uur wellness tegoed om te verzilveren zodra de deuren van ons wellnesscentrum weer openen. Deze entree dient u online te reserveren en is geldig t/m 31 december 2022

Contact

 Voor vragen, kunt u ons telefonisch, via Whatsapp en e-mail bereiken. Bekijk onze contactpagina voor alle mogelijkheden.