Terug

TIJDELIJKE COMBI - Luxe ontspanning pakket

Vanaf 3 maart Thermae 2000 geopend voor massages

Vanaf 3 maart mogen onze schoonheidsspecialisten en masseurs u weer in de watten leggen. We hebben daarom vier mooie combi pakketten met een behandeling of massage bij Thermae 2000 samengesteld. Hoe werkt het? Elk pakket is online te reserveren, u kiest een datum, het aantal personen waarmee u wenst te komen en geeft aan binnen welke tijdsblokken dat kan. Na uw reservering nemen we contact met u op om de afspraak (het exacte tijdstip) definitief te maken. Overige inbegrepen onderdelen van het pakket (zoals producten voor thuis of een entree voor een later moment), ontvangt u bij de receptie van Thermae 2000. Hier meldt u zich op het afgesproken tijdstip. We kijken er naar uit u weer te mogen verzorgen en verwennen met een ontspannen behandeling of massage. 

Boek hier ⇒ Luxe ontspannings arrangement voor €109,- 

 1. Keuze uit één van onze luxe behandelingen en massages:

  Massage van hoofd tot teen 
  Bij deze massage van top tot teen geniet u van een ontspannende lotusmassage (met aromatische oliën), een hoofd/gezichtsmassage en ook een heerlijke voetmassage. De perfecte combinatie om 75 minuten lang volledig te ontspannen. 

  Thermae For Me Anti-Stress behandeling 
  Bij deze anti-stress lichaamsbehandeling wordt uw rug eerst behandeld met een scrub, een zachte zeepschuimwassing en een ontspannende korte massage met olie. Hierna krijgt u een gezichtsbehandeling die wordt afgestemd op uw type huid. De behandeling bestaat uit een reiniging, peeling, epileren, dieptereiniging en gezichts- en decolleté massage en een masker. De gezichtsbehandeling eindigt met een dagverzorging en een heerlijke hoofdhuidmassage. Tevens worden uw handen verzorgd met een serum en een crème.

  Thermae For Me Anti-Aging behandeling 
  Deze anti-aging behandeling is een echte boost voor de huid. De behandeling bestaat uit dieptereiniging, peeling, epileren, evt. harsen, een gelaatsmassage met serums die hoge concentratie werkstoffen bevatten en een anti-aging gelmasker. Tijdens het inwerken van het masker worden uw handen gemasseerd met een voedende crème. De behandeling wordt vervolgens beëindigd met een dagverzorging.

 2. Wellnesstoegang (dag van 4 uur) voor later 
  Natuurlijk ontvangen we u weer graag bij Thermae 2000 voor een ontspannen wellnessdag. Vandaar ontvangt u in het skincare relax arrangement ook een 4 uur wellness tegoed. Zodra de deuren van ons wellness centrum weer openen kunt u deze verzilveren en genieten van onze thermale baden, sauna’s en rustruimtes. Deze entree dient u online te reserveren en is geldig t/m 31 december 2021

 

 Voor vragen, kunt u ons telefonisch, via Whatsapp en e-mail bereiken. Bekijk onze contactpagina voor alle mogelijkheden.