Shopping Cart Pixel
Menu

Eén van de sessies in het thermale water is Thermae Motion. Door het warme water ontspannen uw spieren en gewrichten. Deze drijfsessie is een ontspannen belevenis waar u gratis aan kan deelnemen tijdens uw wellnessdag. Door middel van drijven in het thermale water, ervaart u ultieme rust.

Thermae Motion is een ontspanningssessie in het water door middel van drijven. Dit is een andere sessie dan Floaten, omdat er gebruik wordt gemaakt van een passievere vorm van bewegen. Omdat je lichaam passief is, duurt de sessie maar 15 tot 20 minuten.

Ontspannen in het zwembad

Iedereen heeft de capaciteit om in het water te drijven, mede doordat we zelf voor een groot deel uit water bestaan. Om de verschillen van de mens, met verschillende drijfvermogens op te heffen, maken we gebruik van drijfmateriaal om maximaal te kunnen genieten van het warme water. Door de lichte stroming wordt je mee gevoerd door het bad. Hierdoor ervaar je water en iedere beweging intenser en zullen je verschillende zintuigen geprikkeld worden; de huid, door de stroming en temperatuur van het bad en gehoor, door de muziek en trillingen. 

De ontspanningssessie

Om nog meer te ontspannen maken we gebruik van muziek. Deze is zowel boven als onder water hoorbaar. Water draagt als het ware het lichaam en de muziek. Tijdens de sessie kun je je ogen sluiten. Indien je je ogen open houdt, worden je ogen door verschillende lichtvormen en kleuren geprikkeld. Deze verschillende kleuren hebben weer verschillende positieve effecten.

Pure ontspanning op de top van de Cauberg

met onze speciaal geselecteerde aanbiedingen

After work culinair arrangement

vanaf €37,50 p.p.

Exfoliation Mask 50ml

vanaf €16,95 p.p.

Cosmetische voetverzorging

vanaf €39,50 p.p.

Thermae For Me(n)

vanaf €32,50 p.p.

After work culinair arrangement

vanaf €37,50 p.p.

Exfoliation Mask 50ml

vanaf €16,95 p.p.

Cosmetische voetverzorging

vanaf €39,50 p.p.

Thermae For Me(n)

vanaf €32,50 p.p.

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Boek nu
Meer