Activiteiten

Stoombadopgieting, uniek bij Thermae 2000

Uniek in ons aanbod is de stoombadopgieting. Deze opgieting vindt niet plaats in een reguliere sauna, maar in één van de stoombaden. Geen opgieting met olie op stenen, maar een bijzondere combinatie van warmte en kou. Hierbij ervaart u een bijzondere inwrijving. 

Sinds 2017 is de unieke stoombadopgieting toegevoegd aan het programma. U kunt twee keer per dag deelnemen aan deze opgieting. Wilt u deelnemen aan een stoombadopgieting tijdens uw dagje wellness? Vergeet u niet in te schrijven bij de badpost, er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

De stoombadopgieting

Tijdens de opgieting in ons stoombad wordt geen water met een geurende olie op de kachel gegoten, maar laat één van onze medewerkers de gevoelstemperatuur stijgen. De vochtigheidsgraad van het stoombad is immers al hoog genoeg. Om deze opgieting extra speciaal te maken, wordt er warmte en kou met elkaar gecombineerd en geniet u van een bijzondere inwrijving.

Voordelen van deze unieke ervaring

De geur zal op een speciale manier verspreid worden. Deze stoombadopgieting brengt een hoop voordelen met zich mee. Zo bevordert het o.a. de bloedsomloop, is het goed tegen slapeloosheid en vermoeidheid, werkt het preventief tegen wintervoeten en -handen en het werkt verlichtend bij reuma- en gewrichtspijn.

Reserveer uw dagentree

Kom deze lente tot rust bij Thermae 2000

Met speciaal geselecteerde arrangementen

Lente Hotel Special

vanaf 97,50p.p.
Meer informatie

(OUD) Romantisch duo arrangement

vanaf p.p.
Meer informatie

Lente Special 2022

vanaf 35,00p.p.
Meer informatie

(OUD) All-in Dag arrangement

vanaf p.p.
Meer informatie

Hierboven zijn enkele actuele arrangementen uitgelicht.
Bekijk ook eens ons complete overzicht met alle verschillende arrangementen.

Alle arrangementen