Shopping Cart Pixel
Menu

In een aantal sauna's kunt u de saunarouting zelfs nóg intenser beleven, dankzij onze speciale opgietingen en sauna aanbiedingen. Er wordt tijdens een opgieting een geurend mengsel op de hete stenen gegoten. Deze opgietingen werken stimulerend voor uw huid, waardoor u een heus antistress gevoel ervaart.

Een sauna opgieting is van oorsprong een Fins ritueel en wordt ook wel een Löyly genoemd. Door de warmte verdampt het mengsel en verhoogt de luchtvochtigheid. Omdat het verdampte water op de koelere huid condenseert, is het effect nog intenser. Dagelijks kunt u kiezen uit een aantal opgietingen.

Mini-opgieting met honing inwrijving

Bij een mini-opgieting wordt er drie keer een geurende vloeistof op de kachel gegoten en kunt u zichzelf inwrijven met honing. Na de opgieting kunt u de honing afspoelen en voelt uw huid zijdezacht aan. De duur van deze opgieting is ongeveer 10 minunten.

Thermae sauna opgieting

De Thermae opgieting duurt ongeveer 20 minuten. Bij de start van van de opgieting wordt er een speciale geur over de stenen gegoten. Vervolgens wordt er met een handdoek, waaier of ander attribuut de stoom en geur verspreid door de ruimte. De toegevoegde geuren helpen u om zich nog meer te ontspannen. Halverwege de opgieting krijgt u een kleine pauze met iets lekkers en kunt u zich afkoelen met crushed ice. Laat u verrassen door de geur, ontspan volledig en geniet van uw sauna ervaring. 

Pure ontspanning op de top van de Cauberg

met onze speciaal geselecteerde aanbiedingen

After work culinair arrangement

vanaf €37,50 p.p.

Shiatsu massage

vanaf €39,50 p.p.

3-daagse digitale detox-kuur

vanaf €419,50 p.p.

Hotelarrangement Social Deal incl. ontbijt mei 2019

vanaf €55,60 p.p.

After work culinair arrangement

vanaf €37,50 p.p.

Shiatsu massage

vanaf €39,50 p.p.

3-daagse digitale detox-kuur

vanaf €419,50 p.p.

Hotelarrangement Social Deal incl. ontbijt mei 2019

vanaf €55,60 p.p.

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Boek nu
Meer