Activiteiten

Sauna opgietingen bij Thermae 2000

Kostenloze deelname aan een van onze Saunaopgietingen

Thermae 2000 biedt een uitgebreid schema met verschillende sauna opgietingen aan, die elke medewerker zelf bedenkt en geeft. Volgens de maatregelen van het RIVM mogen we helaas geen activiteiten geven waarin (warme) lucht verplaatst wordt, wat in een sauna opgieting natuurlijk het geval is. In plaats daarvan zijn er nu geurreizen, waarbij u met diverse geuren volledig tot rust wordt gebracht. Verder hebben we een extra aangepast rooster met bijzondere sauna activiteiten. Bekijk hier de nieuwe sauna activiteiten.

In een aantal sauna's kunt u de saunarouting zelfs nóg intenser beleven, dankzij onze speciale opgietingen en sauna aanbiedingen. Er wordt tijdens een opgieting een geurend mengsel op de hete stenen gegoten. Deze opgietingen werken stimulerend voor uw huid, waardoor u een heus antistress gevoel ervaart.

Een sauna opgieting is van oorsprong een Fins ritueel en wordt ook wel een Löyly genoemd. Door de warmte verdampt het mengsel en verhoogt de luchtvochtigheid. Omdat het verdampte water op de koelere huid condenseert, is het effect nog intenser. Dagelijks kunt u kiezen uit een aantal opgietingen.

Mini-opgieting met honing inwrijving

Bij een mini-opgieting wordt er drie keer een geurende vloeistof op de kachel gegoten en kunt u zichzelf inwrijven met honing. Na de opgieting kunt u de honing afspoelen en voelt uw huid zijdezacht aan. De duur van deze opgieting is ongeveer 10 minunten.

Thermae sauna opgieting

De Thermae opgieting duurt ongeveer 20 minuten. Bij de start van van de opgieting wordt er een speciale geur over de stenen gegoten. De toegevoegde geuren helpen u om zich nog meer te ontspannen. Halverwege de opgieting krijgt u een kleine pauze met iets lekkers en kunt u zich afkoelen met crushed ice. Laat u verrassen door de geur, ontspan volledig en geniet van uw sauna ervaring.