Activiteiten

Sauna opgietingen bij Thermae 2000

Kostenloze deelname aan een van onze Sauna opgietingen

Thermae 2000 biedt een uitgebreid schema met verschillende sauna opgietingen aan, die elke medewerker zelf bedenkt en geeft. Bekijk hier de nieuwe sauna activiteiten.

In een aantal sauna's kunt u de saunarouting zelfs nóg intenser beleven, dankzij onze speciale opgietingen en sauna aanbiedingen. Er wordt tijdens een opgieting een geurend mengsel op de hete stenen gegoten. Deze opgietingen werken stimulerend voor uw huid, waardoor u een heus antistress gevoel ervaart.

Een sauna opgieting is van oorsprong een Fins ritueel en wordt ook wel een Löyly genoemd. Door de warmte verdampt het mengsel en verhoogt de luchtvochtigheid. Omdat het verdampte water op de koelere huid condenseert, is het effect nog intenser. Dagelijks kunt u kiezen uit een aantal opgietingen.

Thermae sauna opgieting

De Thermae opgieting duurt ongeveer 20 minuten. Bij de start van van de opgieting wordt er een speciale geur over de stenen gegoten. De toegevoegde geuren helpen u om zich nog meer te ontspannen. Halverwege de opgieting krijgt u een kleine pauze met iets lekkers en kunt u zich afkoelen met crushed ice. Laat u verrassen door de geur, ontspan volledig en geniet van uw sauna ervaring.