Activiteiten


Laat u verrassen door onze dagelijks wisselende activiteiten. We doen een greep uit het aanbod: 

Geurenreizen

Onder begeleiding van een unieke combinaties en opvolgingen van geuren wordt je op een reis genomen. Ontspan en geniet van de geuren die voorbij komen, en laat je geest meereizen met deze exotische en ontspannende geuren.

Wierookrituelen

Bij het rookritueel zal een combinatie van wierook en etherische oliën voor een heerlijk samenspel van geuren zorgen. De wierrook neutraliseert negatieve spanning en geeft de ruimte voor ontspanning. In combinatie met de oliën kun je geheel tot rust komen tijdens dit ritueel.

Geleide meditatie

Geef geest en lichaam ontspanning met de geleide meditatie. Laat je gedachtes meevoeren tijdens deze meditatie en kom daardoor extra ontspannen uit de sauna.

Mindfulness sessie

Tijdens de sauna mindfulness sessie krijg je bewustwording van het gehele lichaam. Concentreer je op het hier en nu en wordt bewust tijdens deze sessie.

Muzieksessies

De perfecte combinatie tussen de positieve werking van de sauna en muziek vindt je tijdens de muziek sauna belevenis. Laat je gedachtes meevoeren met de muziek en creëer zo een momentje van ontspanning en rust.  

Bastu

Een bijzondere geurenreis waarin er gebruik wordt gemaakt van echte kruiden die door de saunameester worden gestoomd.

Reserveer uw saunadag