Shopping Cart Pixel
Menu

Een wellnesservaring op de Valkenburgse Cauberg is pas compleet met de vele gratis activiteiten en belevenissen die de gehele dag binnen Thermae 2000 worden aangeboden. Van een stomende sauna en sensationele spa tot verschillende workshops en fysiotherapie. We hebben een uitgebreid aan activiteiten, ook in het bijzondere thermale water. Bekijk hier het activiteiten programma. 

Sauna activiteiten

Het programma bestaat uit dagelijks 10 sauna-opgietingen en stoombad opgietingen. De sauna-opgietingen worden van traditioneel tot speciaal uitgevoerd. U heeft gedurende uw verblijf in de sauna’s en stoombaden keuze uit verschillende opgietingen.

Wellness activiteiten

De activiteiten in het wellness centre in Valkenburg worden begeleid en verzorgd door experts. In het Oefenbad zijn begeleiders aanwezig die zorgen voor ontspannen bewegen in het thermale water. Daar voeren zij diverse ontspannen en actievere sessies in het warme thermale water zoals Thermae Motion en Aquafit

Naast de activiteiten in het water, zijn er ook andere faciliteiten aanwezig waar u kunt genieten van wellness. Zo kunt u een massage boeken, de zonnebank opzoeken en het blotenvoetenbad betreden. In het menu hiernaast vindt u de verschillende activiteiten die wij verzorgen bij Thermae 2000.

Pure ontspanning op de top van de Cauberg

met onze speciaal geselecteerde aanbiedingen

After work culinair arrangement

vanaf €37,50 p.p.

Ayurvedische massage

vanaf €66,50 p.p.

Workshop masseren

vanaf €19,50 p.p.

Cosmetische voetverzorging

vanaf €39,50 p.p.

After work culinair arrangement

vanaf €37,50 p.p.

Ayurvedische massage

vanaf €66,50 p.p.

Workshop masseren

vanaf €19,50 p.p.

Cosmetische voetverzorging

vanaf €39,50 p.p.

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Boek nu
Meer