Wellness met overnachting

Breng een bezoek aan Zuid-Limburg en ontdek het ultieme wellness gevoel bij Thermae 2000, waarbij het uitzicht over de glooiende heuvels adembenemend is. Wilt u uw dagje uit compleet maken? Combineer dan een bezoek aan onze wellness met een overnachting. Het wellnesscentrum beschikt namelijk over een aangrenzend 4-sterren hotel met maar liefst 62 kamers. Het hotel is via een gang verbonden met het wellnesscentrum. Zo kunnen gasten gemakkelijk van de wellness naar hun slaapkamer lopen, en andersom. U hoeft na een ontspannen dagje wellness dus niet in de auto terug naar huis te stappen, maar kunt zo genieten van het ultieme wellness gevoel met een overnachting.

Prachtige, natuurlijke omgeving

Het wellness hotel ligt bovenop de Cauberg, verscholen in het groen van de Limburgse natuur. Combineer een weekendje ontspannen in de sauna met cultuur en bezoek de nabij gelegen steden. Zo ligt het centrum van Valkenburg op steenworp afstand van het resort. Meer interesse in grotere steden? Breng dan een bezoekje aan de gezellige binnenstad van Maastricht.

Wellness arrangement met overnachting

Wilt u uw dag helemaal compleet maken, inclusief nachtje weg? Kies dan voor één van onze arrangementen. Of het nu gaat om sauna arrangement met overnachting of overall wellness arrangement met overnachting. Alles is mogelijk! De arrangementen zijn altijd inclusief entree voor het wellness resort. Dit hoeft dus niet apart aangeschaft te worden. Heeft u vragen omtrent onze arrangementen? Stel uw vraag via ons contactformulier.

Restaurant Pure

In het wellness hotel zit ook een restaurant gevestigd, restaurant Pure. Een culinair restaurant met uitzicht over het Limburgse Heuvelland. Zo kunt u uw wellness overnachting combineren met een onvergetelijke culinaire ervaring. Heeft u geen wellness overnachting geboekt? Het restaurant is te reserveren voor zowel hotelgasten als gasten die géén gebruik maken van de wellness- of hotelfaciliteiten. Bent u geïnteresseerd in een bezoek aan ons wellness restaurant? Klik hier om het menu te kijken of om een reservering te maken.

 

Kom tot rust bij Thermae 2000

Met speciaal geselecteerde arrangementen

Overnachting incl. twee dagen wellness

vanaf 114.5p.p.
Meer informatie

Wijnbad Hotel Arrangement voor 2

vanaf 259.5p.p.
Meer informatie

All-In dagarrangement (OUD)

vanaf p.p.
Meer informatie

Romantisch Hotel Arrangement

vanaf 189.5p.p.
Meer informatie

Hierboven zijn enkele actuele arrangementen uitgelicht.
Bekijk ook eens ons complete overzicht met alle verschillende arrangementen.

Alle arrangementen