Wellness in Maastricht

Verblijft u in Maastricht en wilt u heerlijk genieten van een dagje wellness? Thermae 2000 is hét wellnesscentrum van Maastricht en omstreken, gelegen op de top van de Valkenburgse Cauberg. Valkenburg is een pittoresk stadje in Limburg waar genoeg te doen en te bezichtigen is en ligt op steenworp afstand van het centrum van Maastricht (13km). Breng een bezoek aan Zuid-Limburg en ontdek het ultieme wellness gevoel bij Thermae 2000, waarbij het uitzicht over de glooiende heuvels van het Limburgse landschap adembenemend is. 

Thermae 2000 beschikt over maar liefst 60.000m2 aan wellness oppervlakte met een groot scala aan binnen- en buitenbaden, sauna's, stoombaden, whirlpools, ontspanningsgebieden, een heerlijke ligweide en verschillende restaurants. Daarnaast kunt u deelnemen aan allerlei activiteiten en wellness rituelen zoals het Arabisch ritueel Ducha Aljamal of een massageritueel.   

Wellness hotel Maastricht

Thermae 2000 beschikt ook over aangrenzend 4-sterren wellness hotel met maar liefst 62 kamers. Zo stapt u naar een heerlijk dagje wellness zo uw slaapkamer binnen. Dus wilt u een bezoek aan dit wellnesscentrum in Maastricht combineren met een bezoek aan hét wellness hotel van Maastricht en omstreken? Dan bent u bij Thermae 2000 aan het juiste adres

Wellness arrangementen Maastricht

Wilt u tijdens uw verblijf in Maastricht optimaal genieten? Dan is een wellness arrangement de juiste keuze voor u! Bij Thermae 2000 heeft u de mogelijkheid om te genieten van allerlei wellness arrangementen. Boek een heerlijk massage arrangement inclusief toegang tot de wellness, een beauty arrangement of een arrangement inclusief lunch en/of diner. 

Praktische informatie

Wanneer u ons met de auto vanuit Maastricht bezoekt heeft u de mogelijkheid om in de directe omgeving van Thermae 2000 te parkeren. De route naar Thermae 2000 kunt u hier bekijken. Wanneer u nog verdere vragen heeft kunt u onze veelgestelde vragen pagina bekijken of contact opnemen met onze klantenservice.