Wellness Hotel Limburg

Wellnesscentrum Thermae 2000 staat niet alleen bekend om het brede scala aan wellness faciliteiten. Het centrum beschikt ook over hét wellness hotel in Zuid-Limburg. Een aangrenzend 4-sterren wellness hotel met maar liefst 62 kamers. Het hotel is via een gang verbonden met het wellnesscentrum. Zo kunnen gasten gemakkelijk van de wellness naar hun slaapkamer lopen, en andersom.

Kamers

In het spa hotel van Thermae 2000 staat genieten en pure ontspanning centraal. De kamers zijn hier volledig op ingericht en kunnen worden onderverdeeld in verschillende types: classic kamers, lifestyle rooms en enkele suites. Meer weten over de verschillende kamertypes? Klik hier

Prachtige, natuurlijke omgeving

Het wellness hotel ligt bovenop de Cauberg, verscholen in het groen van de Limburgse natuur. Combineer een weekendje ontspannen in de sauna met cultuur en bezoek de nabij gelegen steden. Zo ligt het centrum van Valkenburg op steenworp afstand van het resort. Meer interesse in grotere steden? Breng dan een bezoekje aan de gezellige binnenstad van Maastricht.

Wellness hotel arrangementen

Bent u op zoek naar een compleet verzorgde dag, mét een nachtje weg? Kies dan voor één van onze hotelarrangementen. Of het nu gaat om een arrangement met diner of een behandeling naar keuze. Alles is mogelijk! Er kan maximaal één arrangement per persoon geboekt worden. De arrangementen zijn altijd inclusief entree voor het wellness resort. Dit hoeft dus niet apart aangeschaft te worden. Heeft u vragen omtrent onze arrangementen? Stel uw vraag via ons contactformulier.

Restaurant Pure
In het wellness hotel zit ook een restaurant gevestigd, restaurant Pure. Een culinair restaurant met uitzicht over het Limburgse Heuvelland. Het restaurant is te reserveren voor zowel hotelgasten als gasten die géén gebruik maken van de wellness- of hotelfaciliteiten. Bent u geïnteresseerd in een bezoek aan ons wellness restaurant? Klik hier om het menu te kijken of om een reservering te maken.