Ducha Aljamal

Tijdens het Arabisch ritueel Ducha Aljamal staat de reiniging en verzorging van de huid centraal. We werken met een speciale Omouna Rasulklei die afkomstig is uit het Marokkaanse Atlasgebergte. Tijdens het drogen van de klei worden verschillende kruiden toegevoegd waardoor de klei voorzien wordt van een heerlijke geur.

Tijdens het wellness ritueel wordt uw lichaam met een oase van schuim gereinigd. Hierna brengt u de klei aan en neemt u plaats in het stoombad. Bij het inwrijven van de klei wordt uw huid ontdaan van oude huidcellen waardoor de doorbloeding gestimuleerd wordt. Door de stoom in de ruimte worden stoffen en mineralen gemakkelijk in de huid opgenomen. Na dit ritueel voelt uw huid zijdezacht aan!

De 20 minuten durende thee ritueel bevat meerdere elementen waaronder het bereiden van de thee en theekopjes. Gong Fu Cha betekent dan ook 'thee maken met kunde''. 

Ontspan met een kopje thee

Het thee ritueel geeft een unieke ervaring. Daarnaast heeft de thee van de ceremonie heeft een ontspannende werking om een beetje extra ontspanning te geven tijdens uw wellness dag. Laat u voor even meenemen naar het oosten tijdens het Gong Fu Cha ritueel. 

Reserveer uw dagentree