Verzilver uw barcode

Of gebruik de actiecode

Uw E-ticket verzilveren

In de invulvelden hierboven kunt u een barcode (links) of promotiecode (rechts) invoeren.

Barcode verzilveren (max. 2 per reservering):
Als een barcode bij ons bekend is, kunt u deze direct verzilveren. Voer de combinatie van cijfers (en letters) in, en klik op verzilver code. De website reserveert dan direct uw toegang. In de vervolgstap kunt u nog kiezen voor het toevoegen van een behandeling of massage. In de laatste stap rekent u deze af. Let op: in de laatste stap kan het enkele minuten duren voor u doorgaat naar de betaalmodule.  

Promotiecode / actiecode:
Wanneer u een promotiecode, actiecode of unieke code heeft, kunt u deze in het rechterveld verzilveren. Vanuit deze code komt u op een pagina waar u de inhoud en voorwaarden nogmaals kunt nalezen. Vanuit hier boekt u de gewenste datum en rekent u de reservering af. 

Ik heb een actieticket
Heeft u een actieticket via bijvoorbeeld Social Deal, ING of een van onze zakelijke partners gekocht, dan betaalt u een toeslag op badkledingdagen, badkleding- en ongeklede weekenden en tijdens Nederlandse vakanties (zomer- en kerstvakantie). De meerprijs bedraagt €6,95 en wordt betaald bij de receptie op de dag zelf.

Cadeaukaart? 
Heeft u een andere cadeaukaart (Vivabox of Nederlandse Sauna Cadeaubon)? Deze zijn niet via deze pagina te verzilveren. Volg de instructies op de bon en reserveer uw bezoek telefonisch of via info@thermae.nl 

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op.