De ervaring van anderen
Goede persoonlijke begeleiding tijdens het sporten!
Carolien Janssen, 35 jaar (4/5)

Blijven uw medewerkers fit en gezond?

Met dit 5 weken programma gaan we  actief aan de slag met het verhogen van de weerstand en het versterken van de immuunsysteem.

Door te bewegen in een unieke omgeving (fitness en thermale baden) en deskundige begeleiding vanuit onze paramedische dienst. Deze dienst bestaat o.a. uit fysiotherapeuten en diëtisten die nauw samenwerken om uw medewerker zo goed mogelijk te ondersteunen. Daarbij krijgt men handvatten om aan de mentale fitheid te werken.

Bovendien is er de mogelijkheid om 2 uur vrij gebruik te maken van de faciliteiten om de ideale combinatie van inspanningen en ontspanning te bereiken.

Dit om te helpen aan verbeterde weerstand en immuunsysteem. Iedereen kan meedoen, ongeacht leeftijd of sportervaring.

Na afronding van het programma zit men niet vast aan een abonnement of overige kosten, maar het is natuurlijk wél mogelijk om het 5-weken programma om te zetten naar een abonnement Aquafitness of toegang tot Thermae 2000.

white_arrow
white_arrow
Paramedisch Centrum Thermae 2000

Aquafit(ness) bij Thermae 2000

Blog - 13 juli 2020

Waarom bewegen in warm water? We vroegen het oud-deelnemer Tim die na een operatie binnen 5 weken zijn conditie zag verbeteren.

Lees meer

7x waarom zwemmen zo goed voor je is!

Blog - 15 maart 2019

Wist je dat zwemmen een energiedip tegen kan gaan en stress kan verminderen? Lees onze 7 redenen waarom zwemmen goed voor je is.

Lees meer

Thermae 2000 opent met 3 nieuwe sauna's

Nieuws - 29 juni 2020

Al sinds de deuren gesloten waren, werd er hard gewerkt aan nieuwe sauna’s. Waar eerder de panoramasauna geopend werd (toen nog geschat op 100 personen) in het splinternieuwe Infinitum, was de Valkenburgse organisatie al bezig met de renovatie van de opgietsauna’s buiten.

Lees meer