Shopping Cart Pixel
Menu

Thermae 2000, de plek voor een vitale levensstijl

Als oorspronkelijk kuuroord, zit vitaliteit en gezond leven in onze oorsprong. Nadat Thermae 2000 in 2017 werd uitgeroepen tot 2e Vitaalste bedrijf van Limburg, werd het partnership Netwerk Vitaal Limburg met als focus meer vitaliteit in de omgeving een feit. Samen met partners PreventiVIO en ONVZ, hebben we als doelstelling te zorgen voor een vitale levensstijl, waarin beweging, voeding maar ook rust en ontspanning een belangrijke rol spelen. 

NIEUW: Vitale workshops en sessies

Thermae 2000 is van oorsprong een kuuroord, waar de omstandigheden voor gezond recreëren perfect zijn. ‘We leven in een gejaagde wereld, waar we 24/7 “aan” staan. Rust en ontspanning zijn anno 2018 niet meer vanzelfsprekend.’ aldus Pauline Verhoef, commercieel directeur Thermae 2000. ‘Preventivio kan als ZZP-ers netwerk helpen door middel van een uitgebreid en diepgaand workshopaanbod’. Anita Verstappen (oprichter Preventivio): ‘Wij richten ons op Bewust Zijn, Bewuste Voeding, Bewust Bewegen, van vitale inspiratiesessies tot persoonlijke ontwikkeling.

Vanaf heden is het mogelijk een ruim aanbod van workshops te volgen bij Thermae 2000. In het overzicht op de website van Netwerk Vitaal Limburg staan de workshops en sessies die door ZZP’ers van Preventivio op locatie Thermae 2000 worden aangeboden. 

Bij elke workshop is het mogelijk om een losse entree tot Thermae 2000 te boeken voor de ideale combinatie tussen ontspanning en inspanning. Echter, voor een aantal specifieke workshops, hebben we een mooi combinatie arrangement samengesteld. Deze arrangementen bekijkt u hier: Wellness & Vitaal Arrangementen ► 

 

Pure ontspanning op de top van de Cauberg

met onze speciaal geselecteerde aanbiedingen

After work culinair arrangement

vanaf €37,50 p.p.

Warme duo lichaamspakking

vanaf €44,50 p.p.

HypnoGo Concentratie

vanaf €59,50 p.p.

Lavendel zeezout bodyscrub

vanaf €44,50 p.p.

After work culinair arrangement

vanaf €37,50 p.p.

Warme duo lichaamspakking

vanaf €44,50 p.p.

HypnoGo Concentratie

vanaf €59,50 p.p.

Lavendel zeezout bodyscrub

vanaf €44,50 p.p.

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Boek nu
Meer