Shopping Cart Pixel
Menu

Valkenburg entree

Als buurtbewoner (inwoner Gemeente Valkenburg) weet u als de beste wat ons karakteristieke mergeldorpje te bieden heeft. Maar hoe vaak neemt u eigenlijk écht tijd voor uzelf en komt u bijvoorbeeld naar de top van de Cauberg? Vanuit de warme thermale baden of de zonnige ligweide is het Zuid-Limburgse Heuvelland het decor om van een momentje volledig voor uzelf te genieten.

Ps. wist u dat het extra voordelig is zo vroeg mogelijk een massage of gezichtsbehandeling bij te boeken? Tijdens uw reservering krijgt u vroegboekkorting tot 7 dagen voor uw bezoek! Boek extra voordelig een 25 min. wellness massage voor maar €30,-.

Valkenburg tarieven

Vanaf 1 mei 2017 geniet u als bewoner van de Gemeente Valkenburg altijd van een supervoordelige wellnessdag. Speciaal voor u, hebben wij dan namelijk Valkenburgse relax tarieven (op vertoon van uw paspoort / ID bewijs).

Dagentree (09.00 - 23.00 uur) €22,50 i.p.v. €32,50
Ochtendentree (09.00 - 13.00 uur) €17,50 i.p.v. €21,50
Avondentree (17.00 - 23.00 uur) €18,50 i.p.v. €22,50

 

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Boek nu
Meer