Thermae 2000 Logo

Let op, uw internetbrowser is verouderd

Onze website heeft gedetecteerd dat u gebruik maakt van een verouderde internetbrowser. Voor de beste gebruikerservaring en makkelijk & snel online boeken, raden we u aan uw browser te updaten. 

Via de knop 'update mijn browser' gaat u naar een externe website waar u de laatste versie van uw browser kunt updaten. 

Website alsnog bekijken Update mijn browser
Menu

Tuli sauna

Tuli sauna

Tuli betekent Vuur. In de Tuli sauna staat de open haard centraal. Deze is in het midden van deze sauna geplaatst. De Tuli sauna is van origine een zit sauna. Dit is goed te herkennen aan de manier waarop de banken in de sauna zijn verdeeld. De bovenste bank breed genoeg om op te zitten, de onderste bank breed genoeg om de voeten op te plaatsen.

Boek direct uw dagentree

Natuurlijke sauna met handwerk

In deze sauna heerst een temperatuur van 90 graden. Het bijzondere aan deze sauna is dat deze opgebouwd is uit ruwe boomstronken, die ter plekke op maat zijn gemaakt bij de bouw van deze sauna. Ook de schouw van de haard is volledig met de hand vervaardigd. Het dak heeft een ecologische waarde. De dak begroeiing van deze Tuli sauna is zo natuurlijk mogelijk aangelegd. Daarbij worden bijzondere planten gebruikt, waaronder mossen, vetplanten, kruiden en grassen. Het vuur dient voor de sfeer in de sauna, immers naar vlammen kijken komt de ontspanning ten goede en kan mediterend werken.

Reserveren Boek nu
x

Vragen of feedback over het reserveren op onze nieuwe site? Mail naar info@thermae.nl, wij helpen graag verder.

Hulp nodig?

Sitemap