Menu

Thermale baden

Pure thermale baden

Het water van Thermae 2000 is bijzonder thermaal water. Het water was ruim 40.000 jaar afgesloten en werd daarmee lang beschermd tegen invloeden van buitenaf. Kortom, het water van onze bronnen is puur. Dit pure water zult u ook in onze thermale baden vinden. Het thermale water zit boordevol mineralen die een positieve uitwerking hebben voor mensen.

Drie bronnen in de Cauberg

Thermae 2000 haalt haar water uit drie eeuwenoude bronnen die ter plaatse op de Cauberg in Valkenburg zijn aangeboord. Het thermale water kent door de unieke samenstelling van mineralen en sporenelementen een bijzondere balans. Twee bronnen op een diepte van 381 meter leveren het thermale water voor de thermale binnen- en buitenbaden met een temperatuur van 32°C. Een derde bron op een diepte van 80 meter zorgt voor tintelfris mineraal drinkwater.

Hoogste kwaliteit predicaat

Optimaal genieten van wat de aarde zorgzaam voor ons heeft bewaard. Dat is de kracht van het water van Thermae 2000. Heilzaam, warm, oerzuiver en mineraalrijk. Het water is getest door het Europees Instituut en heeft wederom de kwalificatie 'ursprunglich rein' ontvangen: de allerhoogste kwaliteitsgarantie op internationaal niveau voor water. Bij de controle van het water, gaat Thermae 2000 verder dan de wettelijke verplichtingen. De kwaliteit van het thermale water, zowel in de binnen- en buitenbaden, wordt voortdurend door computers geregistreerd. Bovendien voert Thermae 2000 dagelijks meerdere handmatige controles uit.

Positieve invloed op lichaam en geest

Onderzoek heeft vastgesteld dat thermaal water een heilzaam water is en een bijzonder positieve invloed heeft op het gehele lichaam. Maar bovenal geeft het water van Thermae 2000 een weldadig gevoel. Met een warmte die diep in het lichaam doordringt en u laat voelen als herboren. Het water werkt ontspannend en verzachtend voor de spieren. Ervaar het zelf als u een rondje in onze thermale baden zwemt.

Bestel direct uw dagentree

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Boek nu
Meer