Huidverzorging: Thermae For Me

Huidverzorging van Thermae 2000

Ontdek Thermae For Me, de eigen verzorgingslijn van Thermae 2000. Alle huid- en gezichtsverzorging producten zijn anti-aging en verrijkt met thermaal water uit eigen bron, met bijzondere heilzame werking voor een stralend gehydrateerde huid. De Thermae For Me lijn is ook geschikt voor personen met een gevoelige huid of huidprobleem en heeft een subtiele geur.

De kracht van thermaal water

Thermaal water biedt ons sinds de oertijd gezondheid en schoonheid. Doordat het water door verschillende grondlagen is gesijpeld, zit het boordevol sporen en mineralen die bijzonder goed zijn voor de huid. Het anti-stress mineraal magnesium maakt de huid rustig, calcium zorgt voor versteviging, natrium heeft naast een hydraterende ook een genezende werking en sulfaat zorgt voor gezonde en flexibele cellen.

Optimaal gebruik Thermae For Me

De beste manier om onze verzorgingslijn te gebruiken, kent 3 stappen: 

  1. Reinigen met een cleanser
  2. Krachtige serums
  3. Verzorgende crèmes

Als u deze stappen volgt ziet en voelt u het verschil. Begin dagelijks met het reinigen van uw huid met de Total balance cleanser, daarna laat u het krachtige serum een paar minuten intrekken voordat u de dag- of nachtcrème aanbrengt. 

Verwenbehandeling van de maand

Thermae For Me - Beauty

Een gezichtsbehandeling gericht op het verfijnen en versterken van de huid.  Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een van de topproducten uit onze eigen productlijn.

  • Keuze uit 25 of 50 min. behandeling
  • Klassieke gezichtsbehandeling

vanaf 49,95

Boek nu