Thermae For Me

Over Thermae For Me

Ontdek Thermae For Me, de eigen verzorgingslijn van Thermae 2000. Alle huid- en gezichtsverzorging producten zijn anti-aging, verrijkt met thermaal water uit eigen bron en bevatten een bijzondere heilzame werking voor een stralend gehydrateerde huid. Thermaal water biedt ons sinds de oertijd gezondheid en schoonheid.

Thermae For Me bevat water uit eigen bron bij Thermae 2000. Dit gezonde water is circa 40.000 jaar afgesloten geweest van de meteorologische kringloop en is daarmee niet blootgesteld aan allerlei verontreinigingen. Doordat het water deze tijd door verschillende grondlagen is gesijpeld, zit het boordevol sporen en mineralen die bijzonder goed zijn voor de huid. Het anti-stress mineraal magnesium maakt de huid rustig, calcium zorgt voor versteviging, natrium heeft naast een hydraterende ook een genezende werking en sulfaat zorgt voor gezonde en flexibele cellen.

Voor elke huid, man en vrouw

De Thermae For Me lijn is ook geschikt voor personen met een gevoelige huid of huidproblemen en heeft een subtiele geur. Zo is er voor ieder huidtype, man of vrouw, een product te vinden.

De kracht van thermaal water

Thermaal water biedt ons sinds de oertijd gezondheid en schoonheid. De producten van Thermae For Me bevatten thermaal water uit eigen bron, dat 40.000 jaar is afgesloten van de meteorologische kringloop en daarmee niet is blootgesteld aan verontreinigingen. Dit thermale en oergezonde water is al die tijd door verschillende grondlagen gesijpeld, met als gevolg dat het vol sporen en mineralen zit die bijzonder goed zijn voor de huid.

Optimaal gebruik Thermae For Me

De beste manier om Thermae For Me te gebruiken is door dagelijks de volgende stappen te volgen: het reinigen van de huid, het aanbrengen van krachtige serums en het verzorgen en hydrateren van de huid met crèmes. Door dagelijks de combinatie van deze drie productlijnen te gebruiken, krijgt de huid de perfecte verzorging en liefde die het nodig heeft met de producten van Thermae For Me.  

Thermae For Me is meer dan alleen Skin & Body care,
Exclusieve treatments bij Thermae 2000

Naast de eigen verzorgingsproducten voor zowel lichaam als gezicht, heeft Thermae For Me exclusieve behandelingen, te boeken bij Thermae 2000. De schoonheidsspecialisten in de beautysalon van Thermae 2000 zijn opgeleid met alle kennis over de werkstoffen in de producten van Thermae For Me en passen dit direct toe in alle behandelingen. Met de producten van Thermae For Me kan thuis een ware homespa gecreëerd worden. Zo kan het echte wellness gevoel ook thuis ervaren worden.  

Thermae For Me Shop