Verwen jouw Valentijn

Wellness for your skin, voor ieders home-SPA

Heb jij hét perfecte Valentijnscadeau al gevonden? Valentijnsdag is de dag waarop je kunt laten zien hoeveel jouw geliefde voor je betekent. En Thermae For Me kan je daarbij helpen! Voor elk huidtype is er een uniek cadeau. Laat je inspireren en leg jouw Valentijn volledig in de watten met een Romantisch en Ontspannen cadeau. Bekijk onze tips hieronder. 

Massagekaars

Leg jouw Valentijn heerlijk in de watten met dit perfecte Valentijns cadeau! Met deze ontspannende massagekaars kun je samen genieten en je huis ombouwen tot een heerlijke home-spa. Deze kaars verandert in een warme massageolie nadat je deze laat smelten, waardoor de warme olie aanvoelt als een ware hotstone massage.  

Dé perfecte manier om je Valentijn een intieme, welverdiende en romantische massage te geven!

 

Wellness combi

Wil je jouw Valentijn dit jaar extra verwennen? Trakteer hem of haar dan op een heerlijk dagje Thermae 2000! Kom eerst samen 4 uur heerlijk ontspannen in onze wellness en geniet daarna thuis verder van de Thermae experience! Met onze massagekaars kunnen jullie het Thermae gevoel ook na je bezoek aan Thermae 2000 blijven ervaren!

Wellness combi:

  • Thermae For Me Massagekaars
  • Cadeaubon 4 uur toegang tot Thermae 2000

Total Balance Cleanser

Zoek je een Valentijns cadeau voor jou én je Valentijn? Verras elkaar dan met onze nice to share total balance cleanser. Deze cleanser is speciaal ontwikkeld voor zowel mannen en vrouwen en is de perfecte aanvulling voor je home-spa. De 2 in 1 cleanser reinigt, verzacht, en verzorgd de huid. De perfecte manier om een nieuw skincare product te delen en jullie Valentijnsdag met een gezuiverde en stralende huid door te brengen.


 

Direct bestellen