Over Thermae For Me

Thermae For Me is de eigen verzorgingslijn van Thermae 2000. Met de luxe verzorgingsproducten van Thermae For Me haal je het wellness gevoel naar je eigen badkamer. Fijne serums en crèmes voor dagelijks gebruik, maskers voor een uitgebreider me-time moment en voedende producten voor het lichaam. Met Thermae For Me maak je jouw skincare routine compleet en zorg je dagelijks voor een moment van ontspanning.

Alle huid- en gezichtsverzorging producten zijn anti-aging, verrijkt met thermaal water uit eigen bron en bevatten een bijzondere heilzame werking voor een stralend gehydrateerde huid.

Thermae For Me bevat water uit eigen bron van Thermae 2000. Dit gezonde water is circa 40.000 jaar afgesloten geweest van de meteorologische kringloop en is daarmee niet blootgesteld aan allerlei verontreinigingen. Doordat het water deze tijd door verschillende grondlagen is gesijpeld, zit het boordevol sporen en mineralen die bijzonder goed zijn voor de huid. Het anti-stress mineraal magnesium maakt de huid rustig, calcium zorgt voor versteviging, natrium heeft naast een hydraterende ook een genezende werking en sulfaat zorgt voor gezonde en flexibele cellen.

Voor elke huid, man en vrouw

De Thermae For Me lijn is ook geschikt voor personen met een gevoelige huid of huidproblemen en heeft een subtiele geur. Zo is er voor ieder huidtype, man of vrouw, een product te vinden. Alle huid- en gezichtsverzorging producten zijn anti-aging en verrijkt met thermaal water uit eigen bron

De kracht van thermaal water

Thermaal water biedt ons sinds de oertijd gezondheid en schoonheid. De producten van Thermae For Me bevatten thermaal water uit eigen bron. Dit thermale en oergezonde water zit vol sporen en mineralen die bijzonder goed zijn voor de huid.

Optimaal gebruik Thermae For Me

De beste manier om Thermae For Me te gebruiken is door dagelijks de volgende stappen te volgen: het reinigen van de huid, het aanbrengen van krachtige serums en het verzorgen en hydrateren met crèmes. Deze combinatie geeft perfecte verzorging en liefde die de huid nodig heeft.

Exclusieve behandelingen bij Thermae 2000

Naast de eigen verzorgingsproducten voor zowel lichaam als gezicht, heeft Thermae For Me exclusieve behandelingen, te boeken bij Thermae 2000. De schoonheidsspecialisten in de beautysalon van Thermae 2000 zijn opgeleid met alle kennis over de werkstoffen in de producten van Thermae For Me en passen dit direct toe in de behandelingen.

Boek een Exclusieve behandeling bij Thermae 2000 >>

Luxury goods

Een dag in de spa, of een moment in jouw eigen home-spa, is niet compleet zonder deze heerlijke selectie luxury goods. Alle producten in deze selectie zijn favoriet bij het team van Thermae For Me en te koop in de webshop.

Luxe rozenkwarts giftset

Verwen jezelf of iemand anders met dit luxe pakket voor een ontspannen home-spa thuis. Rozenkwarts heeft een verjongend effect op de huid door zijn hoge gehalte siliciumdioxide. Door regelmatig een serum te gebruiken met de rozenkwarts  wordt de huid strakker en steviger.

Dame in badjas in de badkamer met de bodymilk van Thermae For Me in de hand.Wellness jurk

De wellnessjurken zijn gemaakt van zachte teddy met een mooie vleug (aan de buitenkant) en katoenen jogging (aan de binnenkant) waardoor deze een hoge aaibaarheids gehalte heeft en goed vocht opneemt. Geschikt voor in de wellness en sauna, maar ook voor een zen dagje thuis!

 

Cotton Suite giftset

De handdoeken van Cotton Suite zijn heerlijk zacht en super absorberend. Duurzame luxe van de hoogste kwaliteit, met een gewicht van 600 gr/m2. De badhanddoeken zijn afkomstig uit het Zuidwesten van Turkije, waar dit prachtige katoen en vakmanschap de basis vormen. 

 

Direct bestellen