Augustus: A World Journey

In augustus verwelkomen we je graag op onze bijzondere World Journey. Onze ervaren saunameesters leiden je van het zonnige Griekenland naar het bruisende Amerika, en van het romantische Italië naar het adembenemende Australië. Beleef het ultieme vakantiegevoel in het pittoreske Valkenburg aan de Geul.

Naast onze exclusieve opgietingen kun je jezelf verwennen met een verkwikkende Turkse koffiescrub en een ontspannende Indiase hoofdmassage als extra activiteiten.

De World Journey avonturen zijn de hele maand augustus beschikbaar. Mis het niet en dompel jezelf onder in deze unieke ervaring. Reserveer jouw wellnessbezoek online.

Indiase hoofdmassage

Tijdens de Indiase hoofdmassage worden zachte bewegingen afgewisseld met stevige massagebewegingen, waardoor blokkades en vermoeidheid wordt opgeheven. Geniet 25 minuten lang van de rust en aandacht die je lichaam verdient na een drukke of stressvolle dag. De massage is bij te boeken tijdens je verblijf, of bekijk direct online om deze te reserveren.

Meer informatie

Wereldse opgietingen

Laat je tijdens de opgietingen van deze maand meevoeren op wereldreis naar zo'n 14 verschillende landen; van Griekenland tot Amerika en van Italië tot Australië. Ervaar het vakantiegevoel in Valkenburg aan de Geul!

  • Deelname aan de opgietingen is kosteloos voor gasten van Thermae 2000
  • De opgietingen vinden plaats in de panoramasauna in het Infinitum

Het programma en de locaties vind je tijdens jouw bezoek bij de infopost.

Saunameester legt bal met ijs op de hete stenen in de sauna.

Turkse koffiescrub

Turkse koffie is de meest fijn gemalen koffie die er bestaat, waardoor deze scrub geschikt is voor alle huidtypen. Turkse koffie is rijk aan caffeïne en antioxidanten. Dit zorgt voor een verjongend effect. 

Probeer de Turse koffiescrub uit deze maand en waan je in Arabische sferen. De wellness activity is bij te boeken tijdens je verblijf.

Wereldse sferen bij Thermae 2000

De World Journey biedt een onvergetelijke wellness-ervaring die de hele maand augustus beschikbaar is. Reserveer online om deze unieke kans te ervaren en jezelf te verzekeren van een plekje in dit wereldse avontuur.

Reserveer online