JULI: SUMMER LUAU

Welkom in de zomerse maand juli, waar we bij Thermae 2000 de zon volop laten schijnen met onze Summer Luau! Laat je meeslepen naar een tropisch paradijs vol exotische verrassingen en ultieme ontspanning. Bereid je voor op een onvergetelijke zomerervaring die al je zintuigen zal prikkelen!

Ontsnap aan de alledaagse drukte en laat je betoveren door de vrolijke kleuren, opzwepende muziek en exotische decoraties die je meevoeren naar een paradijselijk eiland. Het Summer Luau thema geldt voor de hele maand juli.

Lomi-Lomi massage

vanaf € 89,95 p.p.

Behandeling van de maand: Lomi Lomi massage is een Hawaiiaanse massage waarbij met met hand en onderarm lange vloeiende bewegingen het hele lichaam masseren. De  massage brengt lichaam en geest in harmonie met elkaar. 

  • Bevordering van de bloedsomloop
  • Activeren van het repair-system van het lichaam
  • Huidverbeterend
  • Verstevigen van het spierengestel.
  • Duur: 50 minuten

Meer informatie

Ontspannen tijdens lomi lomi massage bij Thermen.
Saunameester giet water op hete stenen tijdens een opgieting.

Hawaïaanse opgietingen

Tijdens de zomerse maand juli brengen we de betoverende sfeer van Hawaï naar onze sauna’s met speciale Hawaïaanse thema-opgietingen. 

Laat je meevoeren door de unieke rituelen, geuren en muziek die elke opgieting tot een bijzondere ervaring maken. Van exotische bloemen tot aromatische oliën, elke sessie biedt een nieuwe zintuiglijke ervaring.

Tropische cocktail

Speciaal gecreëerd voor onze Summer Luau, biedt deze verfrissende drank een perfecte mix van zomerse smaken. 

De cocktail combineert de romige kokosnoot van Malibu met het fruitige zoet van ananassap en een vleugje citrus van blue curaçao. Deze verfrissende mix brengt je direct in een zomerse stemming en doet denken aan zonnige stranden en exotische eilanden. De tropische cocktail is beschikbaar in onze Loungebar.

Hawaïaanse zeezout scrub

Tijdens de Summer Luau nodigen wij je uit om de Hawaïaanse zeezout scrub te proberen - een unieke toevoeging aan onze sauna opgietingen. Laat je meevoeren, ervaar de ontspannende en reinigende effecten van deze exotische scrub.

De warmte van de sauna opent je poriën, waarna het zout optimaal kan werken om vuil, afvalstoffen en dode huidcellen te verwijderen. Het effect: een zijdezachte en stralende huid. Deelnemen aan deze opgieting? Bestel deze activiteit via de infopost in onze wellness.

Hawaïaans Luau

Een luau is een traditioneel Hawaïaans feest of festijn dat vaak wordt gevierd met eten, muziek, dans en entertainment. Het woord "luau" verwijst naar het feestelijke banket dat tijdens deze gelegenheden wordt geserveerd. Tijdens een luau worden traditionele Hawaïaanse gerechten geserveerd, samen met muziek en dansoptredens die de cultuur van Hawaï weerspiegelen.

Twee dames in badjas proosten met cocktail met uitzicht over de natuur.