Mei: Summer Detox

Met de zomer voor de deur is het tijd om jezelf op te laden voor de warme maanden die komen gaan. Wat is een betere manier om dit te doen dan met een verfrissende Summer Detox bij Thermae 2000? Laat de stress van het dagelijkse leven achter je en geef je gezondheid en vitaliteit een boost terwijl je tot rust komt in onze oase van ontspanning.

Geniet van de zon op onze prachtige ligweide, neem een verfrissende duik in onze buitenbaden en laat jezelf verwennen met heerlijke behandelingen in onze salon. Onze summer detox-programma's zijn ontworpen om je lichaam te zuiveren, je geest te verfrissen en je weer helemaal op te laden voor de zomer(vakantie).

Moeder en dochter met drankjes op de ligbedjes.

Summer detox dagspecial

Voor €49,50

Geniet van de zon op onze prachtige ligweide, neem een verfrissende duik in onze buitenbaden en laat jezelf verwennen met heerlijke behandelingen in onze salon. Het summer detox arrangement is speciaal ontworpen om je lichaam te zuiveren, je geest te verfrissen en je weer helemaal op te laden voor de zomer(vakantie).

  • Gehele dag (tussen 10:00 en 22:00 uur) toegang tot alle spa- en wellnessfaciliteiten
  • Inclusief lekkere summer detox smoothie
  • Beleef een bloemenscrub in de sauna

Boek dagspecial

Zomerse sereniteit

Laat de stress en drukte van het dagelijkse leven achter je terwijl je geniet van de rust en sereniteit van Thermae 2000. Ontsnap aan de hitte van de zomer en dompel jezelf onder in een oase van koelte en ontspanning. Voel de zorgen van je afglijden terwijl je geniet van de rustgevende ambiance van onze wellnessfaciliteiten.

Met een summer detox bij Thermae 2000 ben je helemaal klaar voor een stralende zomer. Laad jezelf op, voel je vitaal en straal van binnenuit terwijl je geniet van de verfrissende energie van de zomerse vibes. Kom langs en ontdek de ultieme zomerse verfrissing bij Thermae 2000!

Twee dames wandelen op de ligweide met handdoek om.