SEPTEMBER: HERBAL MONTH

In september transformeert Thermae 2000 in een oase van kruidige ontspanning tijdens de Herbal month. Geniet van verkwikkende kruidige opgietingen en dompel jezelf onder in een rustgevend kruidenbad. De Indiase hoofdmassage is de behandeling van de maand, perfect om de stress van de zomer achter je te laten en je voor te bereiden op de herfst. Laat de kracht van kruiden je zintuigen kalmeren en je lichaam revitaliseren.

Herbal month en de unieke activiteiten vinden plaats in de hele maand september. Mis deze verkwikkende ervaring niet, boost je immuunsysteem en reserveer jouw wellnessverblijf.

Natuurlijk helende eigenschappen

Kruiden spelen een belangrijke rol in wellness, vooral in de herfst, vanwege hun natuurlijke helende eigenschappen en het vermogen om het lichaam te ondersteunen bij de overgang naar het koelere seizoen. Tijdens de herfst is het belangrijk om het immuunsysteem te versterken en de geest te kalmeren. Ze kunnen ontstekingsremmend werken, de spijsvertering bevorderen en helpen bij het verlichten van stress en angst.

Reserveer online