JANUARI: DIGITAL DETOX MAAND

Meer dan ooit leven we in een digitale wereld. Tijd om af en toe even eraan te ontsnappen. Dat kan bij Thermae 2000 bij uitstek! Een telefoon of tablet meenemen in onze wellness is niet toegestaan, dus van het begin tot het einde van je verblijf ga je volledig offline. Even geen appjes, geen telefoontjes en geen e-mails. Tijd voor jezelf. Tijd voor een digital detox.

Rug wordt behandeld alvorens de lichaamspakking.

Detox algen-lichaamspakking

Ontspannende bodywrap

Je kunt tijdens de detox-weekenden in onze salon terecht voor een ontgiftende detox algen-lichaamspakking (niet geschikt bij zwangerschap of hartproblemen).

Een bodywrap oftewel lichaamspakking is een pakking waarbij u wordt ingesmeerd met detox algen. Vervolgens komt u in een warmwaterbed te liggen. Hier ligt u drukvrij in, wat zeer ontspannend werkt en goed is voor de spieren en gewrichten. Door de warmte van het waterbed gaan de poriën open staan en worden de werkstoffen van de pakking goed door het lichaam opgenomen.

Detox shotje

Kickstart your day

Tijdens de digital detox maand start je de dag met een verfrissend homemade detoxshotje bij onze recepties. Het shotje is op basis van "Madame Gember", een pittige siroop op basis van Madame Jeanette (peper) en gember, ontwikkeld door de Roze Bunker. In combinatie met wortelsap en sinaasappel, is dit dé kickstart van jouw detox wellnessverblijf bij Thermae 2000.

Dame geniet in het thermale buitenbad van de rust.
Gezonde en kleurrijke salade, wordt genuttigd door wellnessgast in badjas.

Detox menukaart

Verwen jezelf met een gezonde maaltijd

In onze restaurants vind je in januari een speciale detox-menukaart om je goede voornemers een extra boost te geven. Zo vind je er onder andere een detox smoothie en een detox salade op basis van quinoa. Daarnaast biedt ons reguliere menu ook altijd talloze verse en gezonde gerechten!  

Pure detox facial-gezichtsbehandeling

Voor een betere huidconditie

Met de Thermae For Me Pure detox facial-gezichtsbehandeling ligt de focus op het verbeteren van een onzuivere huid, het in balans brengen van de huidconditie, draineren van gifstoffen en het stimuleren van de immuniteit van de huid.

Dame krijgt gezichtsbehandeling door wellness medewerker bij Thermae 2000.
Dame krijgt gezichtsbehandeling door wellness medewerker bij Thermae 2000.

Digital detox dagarrangement

Voor €59,50

Boek je het speciale digital detox-arrangement in een van beide weekenden? Dan geniet je van:

 • Detox shotje bij aankomst
 • Detox smoothie in onze Loungebar
 • IJsbad try-out (25 min.) verzorgd door onze partner Messcherp
 • Detox opgietingen
 • Wellnessactiviteit naar keuze
 • Alleen te boeken tijdens de themaweekenden op 13 + 14 januari (ongekleed weekend) en 20 + 21 januari (badkledingweekend).

DIGITAL DETOX WEEKENDEN

In de weekenden van 12 t/m 14 januari (ongekleed weekend) en 19 t/m 21 januari (badkledingweekend) wordt er bij Thermae 2000 extra aandacht besteed aan mentale ontspanning tijdens de digital detox-weekenden. Tijdens deze weekenden zijn de speciale detox arrangementen te boeken. Een themaweekend start altijd op vrijdag vanaf 17:00 uur, zaterdag en zondag de hele dag.

Digital detox hotelarrangement

Vanaf €229,- p.p.

Boek je het speciale digital detox-hotelarrangement in een van beide weekenden? Dan geniet je naast een overnachting inclusief ontbijt en twee dagen toegang tot de spa- en wellnessfaciliteiten van:

 • Detox shotje bij aankomst
 • Detox smoothie in de Loungebar
 • Detox salade in restaurant Bread & Bites
 • Detox opgietingen
 • Wellnessactiviteit naar keuze
 • Wellnesswandeling van ca. 6,5 kilometer incl. gezonde snacks voor onderweg
 • Alleen te boeken tijdens de themaweekenden: 12 t/m 14 januari (ongekleed weekend) en 19 t/m 21 januari (badkledingweekend)
Dame geniet in het thermale buitenbad van de rust.