Menu

Solarium

Verantwoord zonnen bij Thermae 2000 in het solarium 

In het solarium van Thermae 2000 heeft u de keuze uit diverse zonnebanken en Sun Showers. Het gebruik van de zonnebank maakt vitamine D en endorfine aan en daar worden we vrolijk van. Het zorgt er ook voor dat u een mooi egaal bruine huid van krijgt. De warmte van de zonnebank geeft uw lichaam een goede doorbloeding en dit is goed voor zowel de spieren als de huid.

Zonnebanken 

In het solarium heeft u de keuze uit verschillende zonnebanken. Bij een zonnebank heeft u aan de boven- en onderkant een glasplaat met uv-lampen waardoor u zowel aan de voor- als achterkant egaal bruin wordt. De kosten voor de zonnebank bedragen € 5,- voor 10 minuten.

Sun Showers 

Bij de sun showers krijgt u in 11 minuten letterlijk een heerlijk warme zonnedouche: maar liefst 48 snelbruinlampen geven u een gezonde tint en een uitgerust gevoel. De kosten voor het gebruik van de sun shower bedraagt € 9,50 voor 11 minuten.

Voor het gebruik van het solarium hoeft u niet vooraf te reserveren. Als gast van Thermae 2000 kunt u het gebruik op uw polsbandje scannen. 

Reserveer direct uw dagentree

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Boek nu
Meer