Shopping Cart Pixel
Menu

Slapen in de Cauberg

Wist u dat er 60 hotelkamers in de Cauberg liggen?

Bezoek Thermae 2000 op de top van de Cauberg en kom tot rust op deze unieke locatie midden in de natuur. Ontwaak in de Cauberg en geniet vanuit uw hotelkamer van de prachtige Limburgse natuur.

Gun uzelf een overnachting en twee volledige dagen wellness en kom als herboren thuis. Even afschakelen van alle werkzaamheden en to-do lijstjes, waar kan dat beter dan in het prachtige Zuid-Limburg. Als u de Cauberg oprijdt voelt het alsof u in het buitenland bent, op vakantie dicht bij huis.

Reserveer direct »

Enkele leuke feitjes over de befaamde Cauberg:

  • In de Cauberg liggen verschillende eeuwenoude bronnen, deze zijn door Thermae 2000 aangeboord en zorgen voor heerlijk thermaal water in de baden.
  • De Cauberg behoort met een hoogte van 135 meter tot één van de hoogste bergen van Nederland.
  • Ieder jaar vindt de finale van de Amstel Gold Race plaats op de Cauberg, treedt u in de voetsporen van de grootste wielrenners?
  • De naam Cauberg is afgeleid van het Keltische woord kadeir, dit betekent hoogte.
  • Daarnaast vind u in de Cauberg verschillende grotten, waaronder de Gemeentegrot. Hier wordt  ieder jaar de grootste, oudste en meest bezochte ondergrondse kerstmarkt gehouden.

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Boek nu
Meer