Gun jouw collega's, vrienden of teamgenoten een ontspannen dag

Sinterklaas is weer in het land. Terwijl de schoentjes gevuld worden, verlanglijstjes worden gemaakt en de pepernoten over de toonbank vliegen, zijn de Thermae 2000 pieten ook druk bezig met de voorbereidingen voor pakjesavond. Dit jaar hebben we niet alleen een cadeautje voor jou, maar ook voor de mensen om jou heen!

Met de Thermae 2000 Sint & Piet actie maak jij kans om te komen genieten van alle spa- en wellness faciliteiten in Valkenburg aan de Geul. Daarnaast mag je zelf als Sinterklaas spelen en ook de mensen om je heen verwennen met een wellness dag.

Wie verdient er nou echt een ontspannen Sinterklaas cadeau? Geef hieronder jouw vriendengroep, (muziek)vereniging, (sport)team of afdeling op (maximaal 10 personen) en leg aan ons uit waarom juist zij een volledige dag ontspanning verdienen.

Wat de Thermae 2000 Sint & Piet voor jullie in petto hebben?

  • Een volledige dag toegang tot onze wellness met thermale binnen- en buitenbaden, verschillende sauna's en stoombaden en het Infinitum.
  • Alle tickets zijn individueel in te wisselen, je hoeft dus niet op dezelfde dag te komen.
  • Neem deel aan het uitgebreide activiteitenprogramma met o.a. klankschaalmeditatie, floaten en aquafit.

Vul onderstaand formulier in om jouw team of groep op te geven voor de Sinterklaas actie. Binnen 48 uur ontvang je een bevestiging van ons. Meedoen kan t/m 1 december 2022. Op pakjesavond worden maar liefst 3 winnende groepen bekend gemaakt!

 

 

 

Door het invullen van het formulier ga je akkoord met het ontvangen van de nieuwsbrief, waarin je op de hoogte wordt gehouden van updates rondom deze actie.