THERMAE 2000 HET HELE JAAR DOOR

Thermae 2000 is 365 dagen per jaar geopend. Een bezoek aan de wellness kan het gehele jaar door. Of het nu 30 graden is en de zon volop schijnt, of als het vriest en u behoefte heeft aan warmte. In ieder seizoen en bij iedere temperatuur, kent een bezoek aan de sauna en thermale baden voordelen voor lichaam en geest. Buiten sauna's en baden is er nog veel meer te beleven bovenop de Cauberg.

Thermae 2000 bezoeken in de lente

Een wellnessdag in het voorjaar

Laat de winter achter u en proef het voorjaar bovenop de Cauberg, met een prachtig uitzicht over het Zuid-Limburgse heuvelland. Aanschouw de veranderende natuur vanaf grote hoogte. Er zijn diverse binnen- en buitenbaden, bubbelbaden met uitzicht en buitendouches. Met een uitgebreide ligweide en diverse horeca gelegenheden is er voldoende plek om buiten te genieten van een goed boek, (verkoelend) drankje en Limburgse borrelplank. 

Bekijk lentearrangementen

Koppel geniet in buitenbad met thermaal water, met zonsopgang in Zuid-Limburg.
Dame in bikini geniet van de zon in buitenbad.

Zomerse dag bovenop de Cauberg

Genieten van buitenbaden in alle rust

Behoefte aan verkoeling in een buitenbad maar geen zin in rumoer? Bij Thermae 2000 geniet u in alle rust van het buitenbad en alle overige faciliteiten. Nu uw huid het zwaar te verduren heeft met vettige zonnebrandcrèmes, is het goed om de huid te reinigen tijdens een saunadag.

Bovendien vindt u afkoeling in onze dompelbaden. Ons mineraalbad kent een temperatuur van 19 graden en ons thermaal bad kent een temperatuur van rond de 24 graden. Een fijne manier om de hitte te ontvluchten en even af te koelen. Lees hier meer voordelen van een wellnessbezoek bij warm weer.

Bekijk zomerarrangementen

Herfst in Valkenburg aan de Geul

Tijd voor ontspanning

Wist u dat een saunabezoek een ware boost is voor de weerstand? Uw weerstand wordt verhoogd en u voelt zich weer helemaal schoon, fit en ontspannen. De sauna geeft uw lichaam een training, ververst vochtreserves en bouwt weerstand op. Zo bent u beter bestand tegen de aankomende winterperiode.

Geniet van ons ruime aanbod in sauna's, (verwarmde) binnen- en buitenbaden en ontspannende rustruimtes.

Bekijk alle sauna's

Twee vrouwen in badjas zitten in de Stuga sauna.
Koppel ontspant in hammamdoek in de Tuli sauna.

Winter in Zuid-Limburg

Brr kom heerlijk opwarmen

In de winter is het heerlijk opwarmen in onze verwarmde baden en dampende sauna’s. Tijdens een saunabezoek worden afvalstoffen afgevoerd, en krijgt uw lichaam een ware gezondheidskick. Tevens geniet u in onze restaurants van heerlijke streekgerechten en warme drankjes bij de openhaard.

Bekijk alle baden