Sauna

Pyörä sauna

Pyörä is het Finse woord voor wiel/rad. In de pyörä-sauna draait een wiel, dat vervolgens water op de Perio Diet stenen brengt door middel van een Sifon-functie. Omdat de luchtvochtigheid niet te hoog mag zijn (<10-20%>), neemt dit de juiste regelmaat in acht. Het wiel draait in de tegenovergestelde richting, waarbij het water uit het reservoir wordt gehaald, dat vervolgens via de verschillende kanalen op de Perio Diet stenen wordt verdeeld. Zo creëren we automatisch de juiste atmosfeer in termen van temperatuur en vochtigheid.

Activiteiten in de sauna

De Pyora sauna is bijzonder geschikt om activiteiten te geven die in trek zijn. Een voorbeeld hiervan is de honing-opgieting. Tijdens de honing-opgieting deelt een medewerker honing uit waarmee u uw huid kunt inwrijven. De honing trekt in de huid en zorgt voor een zijdezacht gevoel. Na de opgieting kunt u de honing weer van uw lichaam wassen.

Gekleed of ongekleed?

In de sauna's in Thermae 2000 kunt u op reguliere dagen genieten zonder badkleding. Tijdens badkledingdagen is badkleding ook in de sauna's verplicht. Check voor uw bezoek de ongeklede of badkledingdagen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan!