Shopping Cart Pixel
Menu

Thermae 2000 bestaat uit binnen- en buitensauna's. In de buitensauna staat u nog dichter bij de natuur en wordt de luchtvochtigheid bepaald door de weersomstandigheden. Bij een hoge luchtvochtigheid buiten, zal de luchtvochtigheid in de cabine ook hoger zijn. Hierdoor zal de sfeer in de sauna van dag tot dag verschillen.

De buitensauna is op een traditionele wijze opgebouwd. De sauna is opgedeeld in twee sauna's, beide sauna’s hebben een temperatuur van 90 graden. Een buitensauna’s verschilt aanzienlijk van binnen sauna’s. De omstandigheden in de sauna cabine zijn afhankelijk van de weersomstandigheden.

Opgietingen

De opgietingen in Thermae’s buitensauna zorgen voor een sensationele belevenis voor lichaam en geest! Dagelijks worden er vele opgietingen gegeven in de buitensauna's. Dit wordt ook wel een Löyly (Fins) genoemd, vrij vertaald een opgieting. Er wordt een scheut water op de Periodiet stenen gegoten, dit water verdampt vervolgens en wordt als kleine waterdeeltjes in de lucht opgenomen. De luchtvochtigheid stijgt daardoor en de saunatemperatuur wordt warmer en intenser. De medewerker (saunameester) gebruikt vervolgens diverse technieken om deze lucht in bewegingen te brengen. (Wij adviseren u om altijd te luisteren naar uw eigen lichaam. Heeft u vragen omtrent uw eigen persoonlijke saunagang, dan kunt u altijd terecht bij een van onze medewerkers). Door de opgevoerde luchtvochtigheid en de intensieve opwarming van de huid gaat het lichaam meer zweten en wordt de doorbloeding van de huid geoptimaliseerd. Voelt het voor u té warm? Geen probleem, u kunt te allen tijde de buitensauna tussentijds verlaten.

Gekleed of ongekleed?

In de sauna's in Thermae 2000 kunt u op reguliere dagen genieten zonder badkleding. Tijdens badkledingdagen is badkleding ook in de sauna's verplicht. Check voor uw bezoek de ongeklede of badkledingdagen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan!

Pure ontspanning op de top van de Cauberg

met onze speciaal geselecteerde aanbiedingen

After work culinair arrangement

vanaf €37,50 p.p.

Thermae For Me Executive anti-stress

vanaf €80,50 p.p.

Hotelarrangement Duo verwennerij

vanaf €169,50 p.p.

Voetreflex massage

vanaf €64,50 p.p.

After work culinair arrangement

vanaf €37,50 p.p.

Thermae For Me Executive anti-stress

vanaf €80,50 p.p.

Hotelarrangement Duo verwennerij

vanaf €169,50 p.p.

Voetreflex massage

vanaf €64,50 p.p.

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Boek nu
Meer