Menu

Sauna opgietingen

Dagelijks 10 sauna opgietingen!

In een aantal sauna's kunt u de saunarouting zelfs nóg intenser beleven. Dit dankzij onze speciale opgietingen waarbij water en etherische oliën op de hete stenen worden gegoten. Wist u dat een sauna opgieting van oorsprong een Fins ritueel is en ook wel een Löyly wordt genoemd. Door de warmte verdampt dit mengsel en wordt de luchtvochtigheid verhoogd. Omdat het verdampte water op de koelere huid condenseert, is het effect nog intenser. Via onderstaande button kunt u het programma met alle opgietingen en verschillende activiteiten bekijken (het programma wordt tijdens het Limburgs opgietweekend maandelijks aangepast).

Activiteitenprogramma

Uit welke opgietingen kan ik kiezen?

U kunt dagelijks kiezen uit drie mini-opgietingen met een honinginwrijving, twee stoombadopgietingen (nieuw) en acht Thermae opgietingen.

Mini-opgieting

Bij een mini-opgieting wordt er drie keer een geurende vloeistof op de kachel gegoten en ontvangt u honing om uzelf in te wrijven. Spoel de honing na de opgieting af en uw huid voelt zijdezacht aan. De duur van deze opgieting is ongeveer 10 minunten. Extra info: voor deze opgieting hoeft u zich niet vooraf in te schrijven.

Thermae opgieting

De Thermae opgieting is een opgieting van ongeveer 20 minuten. Bij de start van van de opgieting wordt er een speciale geur over de stenen gegoten. Vervolgens wordt er met een handdoek, waaier of ander attribuut de stoom verspreid door de ruimte. Doormiddel van de toegevoegde geuren kunt u zich nog meer ontspannen. Halverwege de opgieting krijgt u een kleine pauze met iets lekkers en kunt u zich afkoelen met crushed ice. Laat u verrassen door de geur en ontspan volledig. Extra info: voor deze opgieting hoeft u zich niet vooraf in te schrijven.

Stoombadopgieting

Sinds 2017 is de unieke stoombadopgieting toegevoegd aan het programma. U kunt twee keer per dag deelnemen aan deze opgieting. Een van onze medewerkers laat de gevoelstemperatuur stijgen door het verplaatsen van de stoom met een natte handdoek. Om deze opgieting extra speciaal te maken, wordt er warmte en kou met elkaar gecombineerd en geniet u van een bijzondere inwrijving. Extra info: vergeet u niet vooraf in te schrijven, bij de stoombadopgieting is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Limburgs opgietweekend

Maandelijks kunt u genieten van verschillende speciale opgietingen tijdens het Limburgs opgietweekend. Het opgietweekend vindt ieder laatste weekend van de maand plaats. Limburg staat bol van de heerlijke regionale producten. Hiermee laten we u graag kennismaken en doen dit in de vorm van verschillende ontspannen opgietingen. Lees verder voor meer informatie over het Limburgs opgietweekend.

Boek direct uw dagentree

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Boek nu
Meer