```
Menu

Sauna opgietingen

Dagelijks 10 sauna opgietingen!

In een aantal sauna's kunt u de saunarouting zelfs nóg intenser beleven. Dit dankzij onze speciale opgietingen waarbij water en etherische oliën op de hete stenen worden gegoten. Wist u dat een sauna opgieting van oorsprong een Fins ritueel is en ook wel een Löyly wordt genoemd. Door de warmte verdampt dit mengsel en wordt de luchtvochtigheid verhoogd. Omdat het verdampte water op de koelere huid condenseert, is het effect nog intenser. Via onderstaande button kunt u het programma met alle opgietingen en verschillende activiteiten bekijken (het programma wordt tijdens het Limburgs opgietweekend maandelijks aangepast).

Activiteitenprogramma

Uit welke opgietingen kan ik kiezen?

U kunt dagelijks kiezen uit drie mini-opgietingen met een honinginwrijving, twee stoombadopgietingen (nieuw) en acht Thermae opgietingen.

Mini-opgieting

Bij een mini-opgieting wordt er drie keer een geurende vloeistof op de kachel gegoten en ontvangt u honing om uzelf in te wrijven. Spoel de honing na de opgieting af en uw huid voelt zijdezacht aan. De duur van deze opgieting is ongeveer 10 minunten. Extra info: voor deze opgieting hoeft u zich niet vooraf in te schrijven.

Thermae opgieting

De Thermae opgieting is een opgieting van ongeveer 20 minuten. Bij de start van van de opgieting wordt er een speciale geur over de stenen gegoten. Vervolgens wordt er met een handdoek, waaier of ander attribuut de stoom verspreid door de ruimte. Doormiddel van de toegevoegde geuren kunt u zich nog meer ontspannen. Halverwege de opgieting krijgt u een kleine pauze met iets lekkers en kunt u zich afkoelen met crushed ice. Laat u verrassen door de geur en ontspan volledig. Extra info: voor deze opgieting hoeft u zich niet vooraf in te schrijven.

Stoombadopgieting

Sinds 2017 is de unieke stoombadopgieting toegevoegd aan het programma. U kunt twee keer per dag deelnemen aan deze opgieting. Een van onze medewerkers laat de gevoelstemperatuur stijgen door het verplaatsen van de stoom met een natte handdoek. Om deze opgieting extra speciaal te maken, wordt er warmte en kou met elkaar gecombineerd en geniet u van een bijzondere inwrijving. Extra info: vergeet u niet vooraf in te schrijven, bij de stoombadopgieting is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Limburgs opgietweekend

Maandelijks kunt u genieten van verschillende speciale opgietingen tijdens het Limburgs opgietweekend. Het opgietweekend vindt ieder laatste weekend van de maand plaats. Limburg staat bol van de heerlijke regionale producten. Hiermee laten we u graag kennismaken en doen dit in de vorm van verschillende ontspannen opgietingen. Lees verder voor meer informatie over het Limburgs opgietweekend.

Boek direct uw dagentree

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Boek nu
Meer