Restaurants

Restaurant Senses

Vlak boven het saunalandschap, kunt u bij het open haardvuur ontspannen en genieten van een heerlijk diner bij Senses. Met diverse zitjes is Senses de perfecte plek om te relaxen en genieten van een luxueuze borrel of een uitgebreid diner. Laat u verrassen door de kookkunsten van Chef Reshma en haar team.

Chef Reshma

Het menu van Senses bestaat uit unieke gerechten, ieder zorgvuldig geselecteerd en samengesteld door de 27-jaar jonge ladychef Reshma. De kaart van Restaurant Senses verandert met de seizoenen mee en heeft een internationale keuken met verfijnde lokale ingrediënten. 

‘’Iedere dag streven wij ernaar om het allerbeste van onszelf te laten zien aan onze gasten. Als chef haal ik, samen met mijn team, de meeste voldoening uit het werken met mooie producten en het verrassen van onze gasten met bijzondere gerechten." - Reshma Simons

Persoonlijk & authentiek

De stijl van Senses wordt omschreven als "eclectisch". Het beste van verschillende werelden, gecombineerd tot een waanzinnig geheel. Net zoals het interieur van Senses een combinatie is van verschillende woonstijlen, is ook de menukaart een verrassende samenstelling van diverse werelden en keukens. We leggen u graag in de watten en houden uiteraard rekening met uw (dieet)wensen. Ons team serveert enkel met Limburgse gastvrijheid, zoals u van ons gewend bent.

Volg ons op Instagram

Benieuwd naar de menukaart en een impressie van de prachtige kunstwerkjes? Volg Restaurant Senses dan op Instagram: @thermae_senses

Bekijk hier de menukaart van Restaurant Senses.

Openingstijden Restaurant Senses

Restaurant Senses is dagelijks geopend vanaf 17:00 tot 22:00 uur. De keuken sluit om 21:30 uur. Het maken van een reservering is niet nodig. U kunt overdag terecht bij Bread & Bites of De Loungebar.