Shopping Cart Pixel
Menu

Reglement

Huisregels & tips

Om een verblijf in Thermae 2000 voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken, vragen we al onze gasten om zich aan de volgende ‘huisregels’ te houden: 

Neem een badjas mee

In de restaurants, de loungeruimtes, de rustruimtes, de hotelgang en op de terrassen is het dragen van een badjas verplicht. Deze verplichting geldt ook op badkledingdagen en ongeklede dagen. Badjassen en badhanddoeken zijn te huur bij onze receptie. Slippers zijn te koop. 

Badkleding in de baden

Neem in ieder geval badkleding mee. In de thermale baden is badkleding verplicht. Het saunagedeelte is verplicht zonder badkleding. Wij raden u aan om gebruik te maken van de (borg)kluisjes om uw badkleding in op te bergen tijdens uw saunabezoek. 

Badkledingdagen en ongeklede dagen

Iedere dinsdag en elk eerste volle weekend van de maand is het badkledingdag, elke donderdag (m.u.v. de kerstvakantie) is het ongeklede dag. Op een geklede dag is badkleding verplicht in zowel de baden als in het saunalandschap. Op ongeklede dagen is het verplicht gebruik te maken van de baden en het saunalandschap zonder badkleding. Bekijk hier de kalender voor themadagen 2019.

Parkeren

Bij Thermae 2000 bevindt zich een door de gemeente geëxploiteerde parkeergelegenheid. Gasten van Thermae 2000 mogen parkeren op de eerste parkeerplaats aan uw linkerzijde wanneer u over het bruggetje bij de hoofdingang rijdt. U kunt hier tegen betaling parkeren. Het maximale tarief is € 8,00 voor de hele dag. De parkeerkosten dienen vooraf contant of via de pin op de parkeerplaats zelf te worden betaald.

Onze hotelgasten kunnen parkeren op de parkeerplaats van het hotel. De kosten hiervoor bedragen € 14,- per overnachting.

Plastic tassen

Indien u spullen (zoals een boek, bril etc.) mee naar binnen wenst te nemen, kunt u deze plaatsen in de plastic tassen van Thermae 2000. Het is niet toegestaan uw eigen (grote) tassen mee naar binnen te nemen. De tassen zijn verkrijgbaar bij de receptie en infopost. Spullen die u niet nodig heeft, kunt u in de daarvoor bestemde locker plaatsen. 

Vanaf 10 jaar van harte welkom

Kinderen vanaf 10 jaar zijn van harte welkom bij Thermae 2000. Personen tussen de 10 en 18 jaar mogen Thermae 2000 alleen onder begeleiding van een volwassene bezoeken. In ons hotel zijn boekingen toegestaan vanaf 18 jaar. Het is verplicht een geldig legitimatiebewijs te kunnen overhandigen, hier kunnen onze receptiemedewerk(st)ers bij twijfel naar vragen. 

Mindervalide

Ook voor mindervaliden is Thermae 2000 goed bereikbaar. Er is een lift aanwezig waarmee u de verschillende etages in het gebouw bereikt. Tevens is er een tillift aanwezig waarmee mindervaliden personen in het water getild kunnen worden. Ook is er een speciale kleed- en doucheruimte aanwezig. Enkele faciliteiten zijn voor rolstoelgebruikers helaas niet bereikbaar: enkele boven sauna’s, whirlpools, ontspanningsruimte Heaven, zonnebanken en de workshop mindfulness. Wanneer u incheckt zal iemand u begeleiden naar de lift en omkleedruimte. De auto kan geparkeerd worden op de hotelparkeerplaats en bij uitcheck kunt u bij de hotelreceptie een muntje krijgen.   

Onweer

Bij onweer is het helaas niet mogelijk om in de buitenbaden te verblijven. Wij vragen gasten dan ook om bij onweer naar binnen te gaan. Onder buitenbaden verstaan wij de zwemstraat, het grote binnen bassin, alle buitenbaden, de buitensauna's en de buitendouches.

Annuleren

Thermae 2000 hanteert annuleringsvoorwaarden conform Uniforme Voorwaarden Horeca. 

Zwanger

Mocht u zwanger zijn, raadpleeg dan eerst uw arts voordat u gebruik maakt van het saunalandschap.

Gebruik van mobiele telefoon

Om de rust en de privacy van al onze gasten te kunnen waarborgen, is het niet toegestaan uw telefoon te gebruiken in ons wellnesscentrum. 

Andere huishoudelijke mededelingen:

  • In het gehele complex geldt een rookverbod.
  • Fotograferen is niet toegestaan in Thermae 2000.
  • De sfeer in en rond de bassins houden wij graag rustig.

Bezig met verwerken, een ogenblik geduld a.u.b.

Dit product is helaas niet beschikbaar op de gekozen data.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn cadeaubon verzilveren?

Het verzilveren van de cadeaubon doet u bij de laatste stap van uw reservering met de barcode. De waarde zal verrekend worden met het totaalbedrag.

Welke cadeaubonnen/vouchers kan ik online verzilveren?

U kunt cadeaubonnen met een waarde in euro's online bij ons verzilveren. Hieronder vallen cadeaubonnen die direct via onze website zijn aangekocht. Hieronder vindt u twee voorbeelden.

Voorbeeld 1:

Voorbeeld 2:

Moet ik een cadeaubon in één keer besteden?

Ja, u kunt de cadeaubon het beste in één keer besteden. Blijft er een restwaarde over dan komt deze te vervallen. U doet er dus slim aan om voor een eindbedrag te gaan dat hoger is dan de waarde van uw cadeaubon. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen.

Is het mogelijk om meerdere cadeaubonnen in te leveren?

Ja, dat is mogelijk. Mits het totaalbedrag hoger is dan de cadeaubonnen bij elkaar opgeteld.

Is de cadeaubon persoonsgebonden?

Cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden en kunt u ook cadeau geven aan familie en vrienden.

Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet

Heeft u de streepjescode goed overgenomen? Heeft u de verzilverdatum op de bon gecheckt? Zo ja, neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn cadeaubon ingeleverd bij een reservering, maar deze geannuleerd. Kan ik de bon opnieuw inleveren?

Ja, dat kan. Als u de cadeaubon niet verrekend heeft met een reservering, dan kunt u deze twee uur na de annulering opnieuw verzilveren.

Ik heb nog geen cadeaubon »

Boek nu
Meer